Magazinul Online nakita.ro

de

Descriere

Magazinul Online nakita.ro
Cu o experienta de peste 15 ani in productia si comercializarea de echipamente de protectie, Nakita va propune prin acest catalog online o gama de produse atent selectionate pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale clientilor sai. Acest scop a fost atins datorita orientarii consecvente spre producatori cu traditie, lideri mondiali a caror viziune este de a combina protectia cu confortul la locul de munca si de a proteja angajatul din cap pana-n picioare.

Incercarea de a alege echipamentul de protectie optim locului de munca nu este intotdeauna usoara. Nakita va ofera consultanta in alegerea celei mai bune solutii, pentru ca SIGURANTA si CONFORTUL este responsabilitatea noastra.

Pentru a ne ridica la inaltimea pretentiilor D-voastra si pentru a va oferi o gama completa de servicii, Nakita dispune de un laborator de verificari periodice pentru produsele de lucru la inaltime si de un laborator pentru verificari de inalta tensiune pentru produsele de electrosecuritate (manusi si cizme electroizolante, detectoare de tensiune, etc… ).

Prin intermediul site-ului dorim sa ne apropiem de toti colaboratorii si clientii nostri, punand la dispozitie informatii de ultima ora privind gama noastra de produse, o parte din ele reprezentand premiere tehnice ca solutii si realizari in domeniul echipamentelor tehnice.

Detalii Contact

Adresa: B-dul. 22 Decembrie 1989, Nr. 150, Targu-Mures, Mures.
Tel: 0040 265 212958
Fax: 0040 265 216102
E-mail: nakita[@]nakita.ro

Website: www.nakita.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online nakita.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!