Magazinul Online natur.ro

de

Descriere

Suntem o echipa tanara si dinamica, capabila sa raspunda rapid la cerintele clientilor. Avem sediul in Oradea, judetul Bihor. Afacerea cu produse bio am pornit-o din pasiunea pentru un stil de viata sanatos, dupa ce noi personal ne-am schimbat modul de a fi, de a relationa cu cei din jurul nostru. Si bineinteles, ne-am schimbat si obiceiurile alimentare, intelegand cat de important este sa adoptam o alimentatie sanatoasa, pe cat posibil cu alimente bio, netratate cu pesticide, insecticide, si alte substante chimice de sinteza. Majoritatea echipei este specializata in terapii complementare, lucru care ne ajuta foarte mult in a putea oferi informatii cat mai complete celor care doresc sa adopte un stil de viata sanatos si prin alimentatia cu produse bio.

Intr-un timp foarte scurt am reusit rapid sa atragem atentia magazinelor bio din toata tara prin gama noastra de produse si prin modul nostru deschis si sincer de a fi. In prezent colaboram cu majoritatea magazinelor bio din Romania.

Furnizorii nostri au capatat rapid incredere in noi, oferindu-ne la unele marci exclusivitate de distributie/import pe teritoriul Romaniei.

In prezent avem in oferta peste 450 de produse bio, raw, vegane, lunar adaugand noi produse ca urmare a initierii contactelor cu cat mai multi producatori.

Increderea si sinceritatea sunt atuurile noastre cele mai puternice, fara ele nu am fi reusit intr-un timp foarte scurt sa ajungem destul de departe.

Societatea noastra este certificata ca si distribuitor de produse ecologice de catre Ecoinspect, RO-ECO-008

Multumim pentru increderea pe care partenerii nostri existenti ne-au acordat-o, si totodata si viitorilor nostri parteneri, numarul acestora crescand de la o saptamana la alta.

In prezent furnizam produse bio pentru: magazine bio si naturiste, hoteluri si pensiuni, gradinite particulare, sali de fitness, restaurante, producatori de suplimente alimentare.

Detalii Contact

Adresa: str. Matei Corvin nr. 21, Oradea, cod postal 410065
Tel: 0721.902.164, 0359.178.192
E-mail: office[@]natur.ro

Website: www.natur.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online natur.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!