Magazinul Online naturlich.ro

de

Descriere

Naturlich – mobilier und decorațiuni este magazinul „nemțesc”, cu suflet românesc.

Nascut in inima transilvaniei, Naturlich are in prezent o retea de 10 magazine in: Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj Napoca, Medias, Oradea, Pitesti, Sibiu, si Targu Mures.

Conceptul de magazin, produsele si serviciile anexate comertului de mobilier si decoratiuni sunt dezvoltate dupa 20 de ani de experienta in colaborari cu parteneri straini. In tot acest timp am invatat despre rigoarea serviciilor germane, la care am dorit sa adaugam caldura caracteristica romanilor, si astfel sa oferim clientilor nostri un spatiu in care sa se simta ca acasa si unde isi vor putea satisface toate dorintele de mobilare si decorare a locuintei.

Impreuna, schimbam fata industriei de mobilier, scoatem „nu” din conversatiile cu clientii si il inlocuim cu Naturlich!

Brandul Naturlich a fost creat în 2011 pentru Larix de către Brand Tailors, companie de strategie şi design de brand, programul fiind recompensat anul cu distrincţia Merit, în cadrul competiţiei internaţionale de rebranding Rebrand 100 Global Awards, şi cu Aur la categoria „Cea mai bună strategie creativă de brand” în cadrul competiţiei de transformare de brand Transform Awards.
Conceptul de retail Naturlich, mobilier und decoraţiuni, a fost lansat de către compania Larix la începutul anului 2012. Conceptul de magazin de retail include spaţii generoase pentru show-room, fiind specializat în mobilier de interior pentru living, dinning, dormitor, mobilier de bucătărie şi de grădină. Diferenţiatorul acestor linii de produse este tehnologia unică de furniruire a plăcilor de pal şi de îmbinare cu elemente de lemn masiv.

Detalii Contact

Adresa: Str. Iernuteni, nr. 56, Reghin
Tel: (+4) 0747 096 651
E-mail: hallo[@]naturlich.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online naturlich.ro

Website: www.naturlich.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online naturlich.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!