Magazinul Online oferteunice.ro

de

Despre Magazinul Online oferteunice.ro

Infiintat in luna mai, 2017, OferteUnice aduce pe piata magazinelor online din Romania un nou concept, cel de negociere a pretului cat si alte facilitati pentru clientii sai.

Cu peste 20.000 de produse active dintr-o gama varianta de domenii precum IT&C, electrocasnice, electronice, birotica, produse pentru casa si gradina, fashion, articole dedicate copiilor, petshop animale de companie, ingrijire si frumusete, auto moto, OferteUnice se prezinta ca un adevarat competitor pe piata online din Romania.

Cum fiecare client a avut cel putin un eveniment neplacut cu o firma de curierat din Romania, OferteUnice da posibilitatea clientului de a alege firma de curierat, avand contracte cu toate firmele de pe plan national

.

Oferteunice, magazin online cu o gama variata de produse. Alege din miile produse disponibile pe website, alegi pretul sau negociaza pretul produsului dorit, alegi data de livrare (daca pleci in concediu iti rezervam produsul si il livram la revenirea din concediu), alegi firma de curierat (pentru ca stim ca unii din voi au avut poate experienta placute sau neplacute cu anumite firme de curierat noi iti dam posibilitatea sa alegi cu cine vrei sa livram coletul).

Si la final alegi cum vrei sa platesti. Platesti online cu cardul, ramburs sau op cat si in rate fara dobanda.

Detalii Contact Magazinul Online oferteunice.ro

Adresa: Str.Ghe.Doja,nr.12,bl.DJ,ap.19A, Galati

Tel: 0336439155

E-mail: [email protected]

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online oferteunice.ro

Website: oferteunice.ro

Parerea ta conteaza!

Lasa un rating despre Magazinul Online oferteunice.ro ,
Ajuta viitorii clienti sa aleaga optim!