Magazinul online pantofi-online.ro

de

Descriere

Consideram ca misiunea noastra este de a deveni lideri in domeniul productiei de talpi aplicate pentru incaltaminte, oferind produse si servicii de calitate.

Ne concentram activitatea pe sectorul microintreprinderilor si al intreprinderilor mici si mijlocii, fiind convinsi ca acest sector are dinamismul si capacitatea de a rezista si a se impune in fata provocarii productiei de masa din importuri, fiind sectorul cu cele mai bune perspective .

Obiectivul nostru este de a deveni un partener de incredere al acestora, oferind nu numai produsul finit de calitate ci si o gama extinsa de servicii si consultanta specializata in domeniul productiei de incaltaminte

Va stam la dispozitie si cu o gama larga de incaltaminte pentru toate gusturile, dintre care dumneavoastra puteti alege exact ceea ce vi se potriveste.

Noi stim cat este de greu a gasi perechea de pantofi potrivita fiecarei persoane si ocazii, si tocmai de aceea investim atat de mult in fiecare produs confectionat. Materialele folosite de noi sunt de calitate superioara, iar prin ideile inovative ale designerilor nostri se transforma in varietatea de perechi de pantofi pe care o puteti vedea pe acest site.

Detalii Contact

Adresa: Magazinul COCOR, etaj 3
Tel: 021.335.10.60, 0721 268 997
E-mail: [email protected]

Website: http://www.pantofi-online.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online pantofi-online.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!