Magazinul Online posete-serviete.ro

de

Descriere

De ce un magazin online? Pentru ca poti obtine toate informatiile despre produsul care te intereseaza, pentru ca este cea mai comoda cale de a-ti face cumparaturile, pe scurt, pentru ca dupa parerea noastra magazinul online este magazinul viitorului.

Piata magazinelor online de marochinarie din Romania este mult mai putin dezvoltata decat cea europeana sau americana. Si nu pentru ca in Romania nu ar fi oameni pasionati de stil,eleganta si calitate. Pentru toti cei care iubesc aceste caracteristici si pretuiesc timpul, ne-am gandit sa infiintam posete-serviete.ro, magazinul virtual unde se pot gasi cele mai noi aparitii in materie de marochinarie. Din fata calculatorului, iti poti comanda si primi, oriunde in tara, intr-un timp relativ scurt,oricare articol pe care il doresti.

posete-serviete.ro iti va oferi in viitorul apropiat un pachet complet, cu adevarat util si esential pe care doresti sa il ai in colectia personala:poseta,servieta,rucsacul,borseta,plicul,portmoneul,cureaua,articole de colectie, totul livrat la domiciliul tau, totul realizat din materiale de inalta calitate si o mana de lucru exceptionala.

Suntem mai diferiti,pentru ca tot ceea ce va oferim, pleaca catre dumneavoastra direct din atelierul propriu.

Detalii Contact

Adresa: Calea Rahovei, nr.266-268, Sector 5, Bucuresti
Tel: 0730631561
E-mail: poseteserviete[@]yahoo.com

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online posete-serviete.ro

Website: www.posete-serviete.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online posete-serviete.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!