Magazinul Online prodecho.ro

de

Descriere

Mendola Pro, membru al grupului de firme Mendola, își desfășoară activitatea în domeniul decorațiunilor interioare și cadourilor de peste 14 ani, oferind posibilitate de colaborare redistribuitorilor.

Sortimentul bogat și diversificat pentru arta mesei și bucătărie completat cu decorațiuni și articole textile pentru dormitor, living și baie este pus la dispoziția pieței de specialitate din România datorită colaborărilor profesionale dezvoltate pe parcursul celor 14 ani de activitate cu mari companii de specialitate din lume.

Achiziționarea cu grijă a produselor oferite, ne-a ajutat și ne ajută în continoare să devenim un furnizor important pe piața de specialitate din România.
Competențele profesionale ale firmei asigură servicii de consultanță, livrare rapidă și în același timp promptitudine în relația cu clientul.
Reprezentăm și promovăm produsele noastre sub brandul mendola, caracterizate prin: calitate, creativitate, stil, trend și utilitate. Mendola este lumea ce ne reprezintă, prin ea dorind să oferim tot ce avem mai bun, mai deosebit.
Furnizarea produselor noastre se realizează prin colaborările cu redistribuitori și prin magazinele proprii.

Redistribuitori

2000 este începutul unui dezvoltări de succes în ceea ce privește redistribuirea gamelor de produse Mendola Pro, către partenerii noștri comerciali.
Încrederea dobândită față de magazinele partenere de decorațiuni interioare, florării, organizatori evenimente, de cadouri etc., se bazează pe capacitatea de a oferi modele noi, elegante și utile, ce pot devenii cu ușurință accesoriile preferate a unei locuințe sau cele mai potrivite când vine vorba de cadouri.
Clienții noștri pot fi siguri că, fie vorba de ceramică, porțelan, articole decorative, tablouri etc. noi le putem asigura produsele cele mai potrivite la cel mai bun raport calitate-preț, devenind astfel parteneri de încredere pe termen lung pentru toți colaboratorii noștri.

Magazine proprii

Pentru a ne putea declara profesioniști în domeniul decorațiunilor interioare am conceput magazinele de specialitate Nobila Casa. Gama diversă a produselor completată cu serviciile oferite, ne ajută să înțelegem mai bine lumea fascinantă a decorării și să răspundem pe deplin cerințelor clienților noștri.
Momentan există 3 magazine de decorațiuni Nobila Casa, iar din 2011 Mendola Pro fiind Membru al Mendola Group prin colaborarea cu firma Deco Center a completat gama de sortiment a magazinelor Nobila Casa și cu sortimentul de perdele și draperii. Astfel oferă soluții complete pentru decorarea și accesorizarea căminelor încă în 4 orașe, având în vedere extinderea lanțului de magazine comune și în alte orașe ale țării.

Detalii Contact

Adresa: 407035 Libertății, nr. 21, Apahida, Cluj
Tel: 0264.207.285
E-mail: office[@]decocenter.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online prodecho.ro

Website: www.mendolapro.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online prodecho.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!