Magazinul Online pronat.ro

de

Descriere

Pronat este marcă înregistrată la OSIM și în același timp societate comercială cu același nume

Pronat s-a transformat într-o afacere în momentul în care nevoile personale de alimentaţie sănătoasă şi naturală s-au întâlnit cu cererea tot mai mare a cunoscuţilor pentru produsele pe care noi le consumam. Sănătatea se zice că e vizibilă pe fața omului şi probabil astfel i-am convins şi pe alţii… sau cine ştie, i-a convins produsele de calitate, care în parte se găsesc doar aici.

Prin Pronat oferim nu doar produse naturale și bio-organice, fără amelioratori sau E-uri, ci şi aparate electrocasnice cu ajutorul cărora poţi să îți pregătești hrana, iar mai nou chiar și cărți cu conținut specific.

Astăzi suntem fericiţi să constatăm că oamenii încep să conştientizeze tot mai mult beneficiile unei alimentaţii sănătoase, naturale, în care alimente procesate și conservate cu E-uri sunt înlocuite cu produse cât mai naturale.

Pronat a devenit în scurtă vreme un distribuitor de produse naturale și bio tot mai căutat de magazinele de profil dar și de consumatori individuali.

Produsele noastre se vând atât direct on-line prin magazinul aflat la adresa www.pronat.ro, dar și prin re-distribuitori: retaileri mari (Billa), dar și nenumărate magazine cu profil naturist, drogherii, magazine alimentare, etc.

În acest moment (oct 2011) Pronat are peste 15 furnizori europeni, cu tendință accentuată de creștere și diversificare, precum și peste 10 furnizori interni.

Oricine iubește sănătatea și este convins de beneficiile unei alimentații sănătoase, ne este prieten și colaborator: fie în calitate de consumator al produselor de la Pronat, fie ca distribuitor.

Detalii Contact

Adresa: Calea Torontalului, DN6 KM 560 +800 m, STANGA, Timisoara, Cod postal: 300278
Tel: 0757 555 301, 0721 540 921, 0784 718 775, 0771 228 947, 0356 007 324
E-mail: info[@]pronat.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online pronat.ro

Website: www.pronat.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online pronat.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!