Magazinul Online protectstyl.ro

de

Descriere

Specializata in productia si comercializarea echipamentelor de protectia muncii si de lucru, cu o experienta si un know how de peste 10 ani, societatea noastra va ofera cele mai bune solutii pentru a asigura desfasurarea activitatilor din cadrul societatii dumneavoastra in conditii de siguranta.

Magazinul Online protectstyl.ro va ofera:

Produse din piele (incaltaminte de protectie si lucru din piele, marochinarie industriala din piele, etc.) si confectii textile (salopete, halate, combinezoane etc.), inclusiv pentru conditii de lucru deosebite: lucrul in medii potential explozive, lucrul la temperaturi foarte scazute, lucrul in medii cu produse petroliere, lucrul pe pardoseli sau platforme cu temperaturi ridicate.

Avem echipamente create special pentru diferite activitati in functie de specificul lor: accesorii si incaltaminte pentru armata, politie, pompieri si jandarmi, firme de paza, conducatori auto, medici si personal sanitar, morari, patiseri, cofetari, de strada.

Productia reprezinta domeniul principal de activitate insa va putem pune la dispozitie si o gama larga de alte echipamente de protectie, peste 400 de articole, pentru cele mai variate conditii de lucru: masti de protectie, costume ignifuge, centuri de siguranta, etc. Toate produsele pe care vi le oferim sunt avizate si omologate conform legilor in vigoare.

Detalii Contact

Adresa: B-dul Unirii, Nr. 30, Bacau, Bacau.
Tel. / Fax: 0040 234 515253
E-mail: contact[@]protectstyl.ro

Website: www.protectstyl.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online protectstyl.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!