Magazinul Online secuiana.ro

de

Descriere

Secuiana Group din Târgu Secuiesc este proprietara a două fabrici de confecţii: Secuiana S.A. pentru bărbaţi şi S’ Mode S.A. pentru femei; a firmei de transport intern şi internaţional Secuiana Trans precum şi a lanţului de magazine Adam’s by Secuiana.

Secuiana produce sub brandul Adam’s întreaga gamă de articole bărbaţi care se distribuie în întreaga tară.

Toate produsele Adam’s, de la cravată la costum, sunt fabricate în România, pe stas-urile şi tipologia consumatorilor din piaţa română.

Ţesăturile folosite de Secuiana sunt alese cu mare responsabilitate faţă de consumatori, au finisaje speciale care oferă multe avantaje client, cum ar fi: tratamente antişifonare, tratamente antipată, tratamente care nu permit pătrunderea apei din exterior, dar permit aerisirea corpului.

Pantalonii din bumbac sunt spălaţi înainte de comercializare pentru eliminarea contracţiei la spălările efectuate de client, pentru igienizare şi pentru a li se conferi un tuşeu plăcut-catifelat şi foarte prietenos cu pielea clienţilor noştri.

Toţi pantalonii şi toate cămăşile se produc numai în propria fabrică din Tg. Secuiesc care are o experienţă de peste 40 de ani şi o vastă cooperare internaţională la export în tări precum: Franţa, Germania, Italia, Canada, SUA, Suedia, Olanda, Anglia.

Secuiana Group acordă o mare prioritate pieţei române, care va fi invadată de branduri străine, a căror produse de fabricaţie asiatică, africană, sudamericană, crează o mare provocare pentru brandul Adam’s.

Secuiana are 26 de magazine proprii Adam’s by Secuiana şi o reţea de clienţi în toată ţara, de la Oradea la Constanţa, de la Suceava la Timişoara.

Politica comercială pentru piaţa română este foarte clar stabilită:

toate produsele se vor fabrica exclusiv în România
calitatea este întotdeauna pe primul loc
întreaga orientare este către client, nu către producător
respectul faţă de client şi menţinerea celui mai just raport calitate-preţ.

Detalii Contact

Adresa: Str. Păcii, Nr. 42, 525400 Târgu Secuiesc, Jud. Covasna, ROMANIA
Tel: +40 267 363 440
E-mail: ldobra[@]secuiana.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online secuiana.ro

Website: www.secuiana.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online secuiana.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!