Magazinul Online sevensins.ro

de

Descriere

SevenSins este magazinul online care iti condimenteaza viata printr-o colectie aleasa de lenjerie intima de foarte buna calitate. Prin lenjeria intima de dama pe care o oferim, iti punem in valoare feminitatea si sa iti dam mai multa incredere in tine si imaginea ta. Nu neglijam nici barbatii care vor gasi in paginile acestui site produse dedicate precum chiloti, boxeri si slipi.

De ce SevenSins?
Viata ta intima poate deveni mult mai interesanta cu ajutorul unor accesorii indraznete, dar extrem de confortabile. Ti-am pregatit lenjerie intima, provocatoare, costumatii tematice, costume de baie, bijuterii si accesorii care sigur vor aduce momente intense la ceas de seara.

Pe SevenSins.ro vei gasi intotdeauna ceva nou. Avem peste 1500 de produse permanent in stoc si livram oriunde in tara in 24 de ore, iar daca ne ramai aproape o sa iti oferim discounturi personalizate si multe alte beneficii.

Exploreaza colectia noastra de branduri de buna calitate precum Andalea, Avanua, Chilirose, Obsessive, LivCo, Beauty Night, Anita Berg cu lenjerie din latex natural, Marko – costume de baie, Lolitta sau 7-Heaven care ne aduc lenjerii din PVC sau vinil care se simt foarte bine pe piele.

Detalii Contact

Adresa: Str. Orzari, Nr. 3, Bl. 47, Parter, Sector 2, Bucuresti (Intersectia Calea Calarasi cu Delea Veche)
Tel: 021.539.22.00
E-mail: comenzi[@]sevensins.ro, office[@]sevensins.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online sevensins.ro

Website: www.sevensins.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online sevensins.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!