Magazinul Online sigmanet.ro

de

Descriere

Cine suntem?

Cu o experienta de peste 17 ani in piata de IT&C si peste 5 ani in mediul online, Sigmanet este unul dintre cei mai mari retaileri de profil din Romania, care, a dat dovada de seriozitate fata de clientii sai, echilibru si profesionalism.
Experienta acumulata de-a lungul anilor dar si prezenta unui showroom foarte bine pozitionat, aproape de centrul Bucurestiului, unde clientii au posibilitatea de a vedea produsul inainte de a-l achizitiona, sunt 2 mari avantaje pe care le detinem.

Ce comercializam ?

Nu doar produse. Noi vindem solutii, nu vindem doar placi de baza sau placi video. Noi va ajutam sa va satisfaceti dorintele cele mai aprinse legate de jocurile pe care le jucati cu pasiune pana noaptea tarziu, sau nevoile dumneavoastra legate de necesitatea unui program de lucru eficient.
Nu tinem sa avem preturile cele mai mici din piata. Dar vrem sa avem servicii de calitate pentru clientii nostri. Acesta este scopul nostru. Atunci cand un client pleaca de la noi, ne dorim sa ramana cu un zambet pe buze si un gand bun despre Sigmanet. Acela este clientul care se va intoarce la noi de fiecare data.

SigmaNET si clientii sai in cifre

Sigmanet comercializeaza peste 25.000 de produse – peste 250 de branduri recunoscute. Si spunem acest lucru cu responsabilitate, bazandu-ne pe faptul ca doar 0.05 – 0.08% dintre clientii nostri au reclamat de-a lungul timpului probleme cu produsele sau serviciile noastre, dar si acestia au fost tratati cu maxima seriozitate si binenteles ca sunt acum printre clientii multumiti.
Este simplu in era internetului si a blogging-ului sa afli parerea despre o anumita companie, sa dai o cautare sa vezi numarul reclamatiilor si a clientilor care au scris pe blogul propriu despre SigmaNET o parere negativa.

In prezent

Incepand cu 1 iulie 2012, Sigmanet este detinut si operat de SC International Transactions & Services SA, companie de IT&C, Foto-Video, Copy&Print si Multimedia activa pe piata romaneasca din 1994.

In cei 18 ani de existenta, compania a reusit sa identifice oportunitatile pietei cu sprijinul unei echipe tinere, profesioniste si dedicate, mentinandu-si competitivitatea si flexibilitatea intr-o industrie dinamica si foarte complexa.

IT&S SA continua sa dezvolte cu onestitate un portofoliu extins si variat de relatii de business cu clientii sai din toata tara, dar si cu reprezentantii producatorilor relevanti din industrie.

Pentru a raspunde nevoilor tot mai complexe ale clientilor sai si pentru a aduce valoare activitatii de distributie, IT&S SA a dezvoltat servicii de consultanta pentru explicitarea noilor trenduri si integrarea celor mai noi tehnologii in solutii complete pentru office sau home.

IT&S S.A. a implementat din 2001 un model operational optimizat, fiind certificata ISO 9001 de catre SRAC si IQNet pentru implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii. Pe baza acestor procese s-a putut realiza cu succes si implementarea unui sistem ERP Oracle care reduce timpii de procesare si permite gestionarea optima a fiecarui clienti

Detalii Contact

Adresa: Str. Stirbei Voda, nr. 160-162, Sector 1, Bucuresti Romania, cod postal 010121
Tel: 021-637.22.20
E-mail: info[@]sigmanet.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online sigmanet.ro

Website: www.sigmanet.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online sigmanet.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!