Magazinul Online starshiners.ro

de

Descriere

Am inceput activitatea in anul 2008, devenind un brand recunoscut de catre toate femeile din Romania. Conceptul nostru de a oferi clientilor nostri cele mai actuale articole vestimentare, de calitate superioara, la cel mai accesibil pret si in cel mai scurt timp posibil, este unic in Romania.

Am reusit sa atragem de partea noastra zeci de mii de cliente, iar datorita acestora StarShinerS nu este doar un simplu magazin online, ci un stil de viata al doamnelor care isi doresc sa se afirme si sa se impuna prin tinute fermecatoare.

Echipa StarShinerS este una profesionista, care tine mereu cont de parerile si cerintele clientilor, iar articolele vestimentare pe care le oferim sunt intotdeauna cele mai spectaculoase si actuale tendinte din lumea modei.

StarShinerS a fost, este si va fi intr-o continua dezvoltare! Punctele noastre forte sunt calitatea articolelor, profesionalismul in relatiile cu publicul, rapiditatea livrarilor si seriozitate maxima.

StarShinerS iti ofera ultimele inovatii din lumea modei, o gama larga de articole vestimentare deosebite cu ajutorul carora vei iesi in evidenta si vei avea un look spectaculos!

Detalii Contact

Adresa: Str. Czaran Gyula Nr.5, 410240 Oradea/Bihor
Tel: 0755 355 355
E-mail: info[@]starshiners.com

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online starshiners.ro

Website: www.starshiners.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online starshiners.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!