Magazinul Online taby.ro

de

Descriere

Foarte multe persoane se incrunta cand vorbim de vanzarea de haine second hand. In realitate nu realizeaza ca foloseste aceste produse foarte des: la restaurant vesela a fost folosita de fel si fel de oameni, masina second hand probabil a fost folosita dupa bunul plac al celuilalt proprietar, la hotel lenjeria si prosoapele etc.
Avem experienta in ceea ce priveste comertul cu haine. Am vandut diferite tipuri de sortimente de haine: de copii, dama, barbati. Am testat zeci de furnizori din peste 6 tari. Dupa toate acestea am decis sa oferim si varianta online a unui magazin de haine noi si second hand premium pentru dama.

Dorim sa venim cu o oferta bogata de haine renumite, nefacand rabat de la calitate. Suntem constienti ca nimeni nu doreste haine uzate si nici nu avem de gand sa vindem asa ceva. Trebuie totusi sa recunoastem cresterea cererii de haine second hand premium.

Ce sunt aceste haine? Sursa principala a acestor haine este Anglia. Aici, datorita nivelului de trai ridicat, foarte multe persoane isi schimba de 2 ori pe an toata garderoba. Astfel nu apuca sa poate prea mult hainele si le returneaza unor centre de colectare, gratuit sau contra cost. De multe ori le returneaza cu eticheta pentru ca nu au apucat sa le poarte.

Oricat ar parea de ciudat aceste haine second hand nu sunt deloc ieftine la achizitie. Sunt marci renumite ale caror pret in Mall-uri sunt bine cunoscute.

Chiar daca vindem si produse second hand veti observa ca serviciile pre si post vanzare sunt la intaltime.

V-am spus cateva lucruri despre cine suntem si ce vom vinde. Daca sunteti intersati revizitati site-ul www.taby.ro. Din experienta va avertizam: acest site poate da dependenta.

Detalii Contact

Adresa: 77 KIDBIT SRL, OF Postal 1, C.P. 27, Satu Mare
Tel: 0751.914.302
E-mail: contact[@]taby.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online taby.ro

Website: www.taby.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online taby.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!