Magazinul Online te20.ro

de

Descriere

Noi, echipa www.Te20.ro, suntem incantati sa va prezentam ultimele modele de tigari electronice. Lucram cu Joyetech si SAILEBAO inventatorul tigarilor electronice DSE 901.
Suntem importatori de tigari electronice cu certificat de conformitate de la SAILEBAO TECHNOLOGY CO.,LTD.
Oferim produse originale cu garantie. Pe site-ul nostru veti gasi pachete special facute pentru a facilita alegerea dvs.
Oferta noastra cuprinde toata gama de tigari electronice: DSE 901, eGo CE5, Joye eGO, eRoll, eGo CC E-lichid vegetal etc.

Venim in intimpinarea oricarei asteptari, iar produsele comercializate de noi se potrivesc oricarui tip de cumparator, indiferent de pozitia sociala. Fie ca sunteti interesati de e-lichid, cartuse, tigari electronice, pe site-ul nostru gasiti tot ce aveti nevoie. La noi gasiti cadouri pentru cei dragi.
Incercand sa le oferim clientilor servicii ireprosabile, ce este mai multumitor si mai linistitor, la sfarsitul unei zile incarcate, decat mesajele de multumire ale clientilor ? Dorim sa va oferim servicii care sa va faca fericiti, pentru ca asta consideram ca trebuie sa facem intotdeauna!

Detalii Contact

Adresa: Bucuresti, Bdul. Ghencea, nr. 126 – 132
Tel: 0721 66 55 33
E-mail: [email protected]

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online te20.ro

Website: www.te20.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online te20.ro,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!