Magazinul Online vreaumobila.ro

de

Descriere

Societatea comerciala Webcom Trading a fost infiintata in martie 2007, are forma de societate comerciala cu raspundere limitata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prevederile acestui stat.

Societatea are o durata de functionare nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii ei la Registrul Comertului, unde a fost inmatriculata sub nr. J40/4227/2007. Codul Unic de Inregistrare al societatii este RO21244067, capitalul social este de 5000.00 lei iar activitatea se desfasoara la punctul de lucru din Bucuresti, str. Gladitei nr.42, bl.T6, parter, sector 4.

Webcom Trading are ca obiect principal de activitate Comertul cu amanuntul al mobilei, al articolelor de iluminat si al articolelor de uz casnic n.c.a, in magazine specializate, conform codurilor CAEN – sectiunea G – 4759.

La infiintare, societatea si-a propus sa comercializeze produse de mobilier in mediul online prin intermediul magazinului online www.vreaumobila.ro, magazin administrat de Webcom Trading.

vreaumobila.ro este unul dintre principalele magazine online de mobila care s-a lansat odata cu Webcom Trading in martie 2007. In prezent vreaumobila.ro se afla pe primele pozitii din motoarele de cautare la interogari precum, mobila, mobilier, mobila la comanda. Acest lucru face ca vreaumobila.ro sa fie unul dintre principalii jucatori in segmentul de comert online cu mobila.

Avantajul pe care il avem fata de marii producatori de mobila este ca vindem mobila cu dimensiuni standard dar in principal mobila la comanda. Clientul poate sa isi aleaga de pe site un produs cu dimensiuni standard, sau poate sa isi aleaga forma, dimensiunea si nuanta rezultand un produs personalizat. Acest lucru ne-a ajutat foarte mult sa ne pozitionam langa marii producatori de mobila care s-au orientat si pe segmentul online.

vreaumobila.ro comercializeaza in principal mobila dar si produse precum saltele, canapele si fotolii, scaune si mese, electrocasnice dar si decoratiuni. Produsele secundare pe care le comercializam provin din orientarea catre client de a satisface nevoile adiacente ale acestuia pentru a-l ajuta si a-i oferi solutii complete .

Detalii Contact

Adresa: str. Gladitei nr.42, bl.T6, parter, sector 4, Bucuresti
Tel: (021) 330.94.37, 0731.347.516
E-mail: comenzi[@]vreaumobila.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online vreaumobila.ro

Website: www.vreaumobila.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online vreaumobila.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!