Domeniul Stirbey Buftea

  • nadeja094

Adaptat pentru a raspunde cu generozitate asteptarilor invitatilor sai, Domeniul Stirbey ofera astazi un plus de confort, prin crearea a sase spatii ample, destinate evenimentelor private sau corporatiste, orchestrate in conditii de siguranta, discretie si bun gust, cu optiuni diversificate si tehnologie de ultima generatie.

Servicii puse la dispozitia oaspetilor: Spatii pentru organizarea evenimentelor private sau corporatiste, consultanta in conceperea evenimentelor, transport, securitate, catering, scenotehnica, instalatii de lumini, instalatii audio-video, impresariere artistica si multe altele, toate la preturi confortabile. Toate ofertele de evenimente sunt personalizate si vin in intampinarea dorintelor clientilor nostri.

Toate cele sase locatii, permit functionarea unor instalatii de iluminat profesionale, instalatii audio-video si ring de dans modular, instalatii profesionale de iluminat fara conditionari de pozitionare fixa, instalatii audio-video cu un grad inalt de tehnicitate, 400 de locuri de parcare.

Palatul Stirbey
Palatul, fosta resedinta a familiei Stirbey, situata in centrul parcului, dispune de 3 saloane comunicante care totalizeaza 80 de locuri si acces catre terasa descoperita, ce are o capacitate de 120 de locuri.
Sala Regina Maria
Constructie modulara, conceputa pentru evenimente sociale sau corporatiste. Capacitate maxima: 1.000 de persoane. Doua saloane de protocol si terasa in aer liber pentru extinderea spatiului de desfasurare a evenimentelor.
Cinci pavilioane pentru evenimente
Capacitate maxima: 500 de persoane. Spatii pentru birouri de suport, posibilitatea de extindere catre terasa descoperita, cu priveliste catre parc.

Categorii Locații : Alimentație și Restaurante / Pizza

Introduceţi recenzia dvs.

Apreciaţi locaţia/evenimentul dând click pe câte o steluţă de mai jos


Aspect Locație:
Calitate Produse / Servicii:
Prețuri:
Profesionalism Angajați:
Recomandă Locația:

Adaugă imagine

Ataşaţi o imagine recenziei dvs.

Raportează ?

Trimite unui prieten

Demonstrați-ne că nu sunteți un roboțel care vrea să ne pună la încercare nervii :)
captcha image

Adresează o întrebare

Demonstrați-ne că nu sunteți un roboțel care vrea să ne pună la încercare nervii :)
captcha image

Revendicare locație

Începe procesul de revendicare a locației prin completarea următorului formular.

Demonstrați-ne că nu sunteți un roboțel care vrea să ne pună la încercare nervii :)
captcha image

Despre Noi

infoZooM.ro Ghidul locațiilor din Romania
Găsește cele mai bune locații și fi la curent cu toate evenimentele care o sa aiba loc in orașul tău