Bine ai venit pe pagina unde pute╚Ťi Propune un Magazin Online.

Sunte╚Ťi proprietarul unui Magazin Online? Sau sunte╚Ťi un client care vrea s─â lase un rating pozitiv sau negativ unui magazin care nu se afl─â pe portalul nostru? Sunte╚Ťi ├«n┬áLOCUL┬áPOTRIVIT .

infoZOOM.ro ╚Öi-a propus s─â fie ghidul tuturor cump─âr─âturilor pe internet, ajut├óndu-v─â s─â face╚Ťi alegerea optim─â. Alege╚Ťi magazinul online ├«n urma rating-urilor l─âsate de al╚Ťi clien╚Ťi sau ajuta╚Ťi dumneavoastr─â viitorii clien╚Ťi l─âs├ónd un rating dup─â ce propunerea este publicat─â pe portalul nostru.

Pagina┬áPropune E-Shop┬áeste pus─â la dispozi╚Ťia dumneavoastr─â ├«n mod┬ágratuit, sper├ónd c─â ├«n acest mod vom aduna informa╚Ťii folositoare tuturor vizitatorilor portalului nostru. Utilizarea acestei pagini ├«n mod excesiv sau ├«n alte scopuri ├«n afar─â de cele men╚Ťionate mai sus se va pedepsi cu interzicerea accesului pe portalul nostru pentru o perioad─â determinat─â de timp.

├Ännainte de a propune un magazin online asigur─â-te c─â magazinul t─âu respect─â urm─âtoarele condi╚Ťii:

  • ┬ánu este unul afiliat, iar produsele v├óndute sunt doar din stocul propriu;
  • ┬ánu vinde produse cu un caracter ilegal sau imoral (pariuri, erotice, arme, etc);
  • ┬ásite-ul magazinului nu este ├«n construc╚Ťie, incomplet sau virusat;
  • nu este deja listat in directorul nostru de magazine online, CAUT─é numele magazinului t─âu ├«nnainte de a propune.

Editorii infoZOOM.ro au dreptul de a completa sau ╚Öterge informa╚Ťii ├«n cazul ├«n care sunt incomplete sau ├«n exces.


Formularul pentru propunere de magazine online┬á este momentan indisponibil. Pute╚Ťi trimite propunerea dvs. prin intermediul paginii de contact.