Mister Baby Crema de corp

de

Ce este crema de corp Mister Baby

Crema de corp Mister Baby cu unt de cacao si  ulei de samburi de cirese este o crema de corp destinata copiilor, ce poate fi folosita pentru pielea sensibila a bebelusilor, continand ingrediente active pentru hidratarea si protectia pielii. Datorita ingredientelor sale naturale aceasta crema evita iritatiile, eczemele si deshidratarea pielii bebelusilor.

Ce eficienta detine

Copiii mici si in special bebelusii au pielea foarte sensibila, mai ales in zona in care se foloseste pampers. Pielea lasata neprotejata vis a vis de factorii externi, poate deveni un mediu prielnic pentru formarea iritatiilor si a eczemelor. De aceea cercetatorii in domeniu s-au gandit sa ofere un produs care sa protejeze pielea bebelusilor impotriva bacteriilor si a factorilor de mediu agresivi.

Beneficii si efecte

Curatarea zilnica a bebelusilor poate duce la o scadere a apei din tesutul pielii, lasand-o uscata si fara protectie. Complexul NMF7 ce reprezinta un amestec de componente active prezente in mod natural in structura pielii copiilor, si pe care il are in componenta sa crema de corp  Mister Baby, ajuta la restabilirea hidratarii fiziologice si reprezinta un puternic emolient natural activ.

Ingredientele speciale pe care le detine crema de corp  Mister Baby provin dintr-un  mediu natural controlat biologic. Untul de cacao este cunoscut pentru calitatile sale hidratante, de aceea mentine hidratarea pielii si creaza o bariera de protectie intre piele si factorii externi. De asemenea este un foarte bun calmant impotriva iritatiilor si a eczemelor. Uleiul pretios din samburi de cirese are efect tonifiant si revigorant,  ajutand  in masajul pentru diminuarea durerilor cauzate de crestere. Crema de corp  Mister Baby bogata in acizi grasi nesaturati ingrijeste pielea sensibila si pretentioasa a bebelusilor, protejand impotriva formarii iritatiilor si a eczemelor, lasand-o hidratata.

Ingrediente

Fiind o crema pe baza de ingrediente  naturale, cu un continut bogat de unt de cacao si ulei pretios din samburi de cirese nu ataca pielea si nu lasa urme uleioase pe piele. NMF7 este numele noului component activ dezvoltat și brevetat după ani de cercetare de către Centrul de Cercetare Avansat, acesta reproducand acțiunea hidratanta a factorului natural de hidratarea a pielii bebelusului. Cele 7 componente naturale detinute de NMF, dintre care unele sunt prezente in mod natural si fiziologic in piele, dau acestui principiu posibilitatea de a stimula compozitia si actiunea NMF.

Glicerina – un bun umectant.

Lactat de sodiu – netezeste si inmoaie pielea.

Trehaloza – o diglucida cu efect protectiv.

Serine si Glycine – aminoacizi care lasa pielea moale si supla.

Acid de Zinc Carboxylic  (ZnPCA) – cu efect Antibacterian.

Proteina de orez – protectie impotriva bacteriilor.

Principii active

Complexul NMF7 reconstruieste efectul hidratant de la suprafata pielii ce este pierdut prin curatarea zilnica a pielii.

Mentine nivelul optim de umiditate din structura pielii.

Mentine bariera de protectie de la nivelul pielii.

Datorita prezentei celui de al 7-lea ingredient si anume proteina de orez, are un principiu activ de protectie impotriva bacteriilor.

Domeniul de aplicare

Se aplica zilnic o pelicula de crema de corp Mister Baby pe pielea sensibila a copiilor mici si a bebelusilor.

Home