Ochelari de gaming de protectie pentru calculator

de

Ochelarii de protectie pentru calculator nu ar trebuii sa lipseasca niciunei persoane care utilizeaza zilnic calculatorul. Lumina albastra emisa de monitor poate afecta vederea, atat pe termen scurt, printr-o mica incetosare a privirii, prezenta atunci cand este schimbat punctul de focalizare, cat si pe termen lung prin problem de vedere care poate fi indreptate doar prin intermediul ochelarilor de vedere cu dioptrii.

In ultimii ani au aparut o multime de companii care au in portofoliul lor ochelari de protectie pentru calculator, insa nu tot timpul acestia beneficiaza de o calitate superioara.

Ochelari de gaming premium

In lumea gaming-ului de peste hotare, brand-ul Gunnar este unul extrem  de cunoscut si apreciat. Acesta companie este originara din SUA, acolo unde sunt lideri de piata in vanzarea de ochelari de protectie pentru calculator.

In ceea ce priveste ochelarii de gaming, brand-ul Gunnar a pus un accent special. Aceste modele de ochelari de gaming au o rama realizata dintr-un material super usor si subtire, care ofera un confort sporit atunci cand ochelarii sunt purtati impreuna cu o pereche de casti.

Lentilele ochelarilor de gaming sunt unele de tip Ambra, capabile sa blocheze pana la 65% din lumina albastra emisa de orice tip de monitor. Galbenul este culoarea acestui tip de lentila, care apare datorita celor doua straturi antireflex prezente pe ambele parti ale lentilei. Impreuna cu acesta culoare imaginea capata un contrast mult mai puternic, care te ajuta in relaxarea muschiului ocular si eliminarea simptomelor de uscaciune a ochiului.

Chiar daca ai problem cu vedere, acesti ochelari gaming de la Gunnars pot fi realizati pe baza de comanda cu dioptrii. Pentru efectuarea unei astfel de comenzi, ai nevoie de prescriptie medicala, pe baza careia ochelarii vor fi fabricati chiar in SUA, special pentru tine.

Alte modele de ochelari de protectie calculator

Gunnar nu este doar un brand care produce ochelari de gaming, ci si ochelari de protectie pentru calculator dedicati oricarui tip de utilizator. In cazul acestor modele de ochelari exista mai multe tipuri de lentile, dar si rame.

Pentru persoanele care nu agreeaza acel ton de galben specific lentilei Ambra, pot alege o lentila Cristalin, care nu are niciun ton de culoare, dar care insa respinge doar 10% din lumina albastra emisa de monitor.

Mai exista un tip de lentila, un fel de hibrid intre cele doua modele de lentile prezentate anterior, si anume, lentila Liquet. Acesta lentila, blocheaza pana la 35% din lumina albastra si are un ton aproape insesizabil de galben.

Distribuitorul oficial Gunnar in Romania este prezent in mediul online prin intermediul unui magazin specializat – www.gunnars.ro. De aici iti poti achizitiona ochelarii de gaming preferati si sa beneficiezi de garantia international Gunnar.