Avantaje si dezavantaje pentru plasa de gard zincata

de

Plasa de gard zincata este un material durabil, rentabil si practic. Este relativ mai ieftina decat alte tipuri de plase, ceea ce o face o alegere destul de populara pentru proprietarii unei case. Daca va ganditi sa folositi plasa de gard zincata este bine sa cunoasteti dinainte avatajele si dezavantajele pe care le ofera.

Ce avantaje si dezavantaje intalnim la plasa de gard zincata?

Daca lucrati in industria agricola sau aveti o zona care necesita imprejmuire, una din optiunile dumneavoastra este sa folositi plasa de gard zincata. Aceasta are mai multe intrebuintari si o lista lunga de avantaje:

  • Securitate – primul lucru care poate fi observat la aceste plase gard este faptul ca pot fi achizitionate in diferite grosimi. De exemple, fermele cu animale au nevoie de un gard cu o grosime mai mare pentru a putea tine animalele sub control. De asemenea, se fabrica si in dimensiuni variate. Pot fi atat de inalte incat nici omul sau animalele salbatice nu pot trece de acesta.
  • Stabilitatea – pe piata, plasa de gard zincata este una din cele mai stabile structure de gard deoarece sunt fabricate din otel. Aceste tipuri de garduri, in functie de grosimea lor pot sa atenueze chiar si impactul unei masini. De asemenea, este intalnit si in grainile zoologice.
  • Nu se deterioreaza usor – un alt lucru ce poate fi observat la acest tip de plasa este faptul ca este durabil. Poate atenua impactul puternic, dar in acelasi timp nu va prezenta semen de deteriorare. Desi poate sa fie mai scumpa instalarea, acest tip de gard poate resista o viata si cu intretinere si reparatii minime.
  • Rezistent la intemperii – datorita faptului ca este realizat din otel, este un material foarte dur care necesita foarte putina intretinere.

Cand vine vorba de dezavantajele acestor plase de gard se pot aminti: depunerea de rugina. Dar acest lucru se poate intampla atunci cand nu a fost instalata in mod corespunzator. Iar o alta problema a acestui tip de gard este ca nu blocheaza sunetul sau zgomotul.

Unde poate fi folosita plasa de gard zincata?

Pe langa faptul ca are un raport calitate-pret foarte bun, acest material are si capacitatea de a fi folosit intr-o varietate de proiecte. Pe langa pretul care il face accesibil unei mari mase de oamenii, se mai adauga si faptul ca este un material fiabil. Totul depinde doar de preferintele si nevoile fiecarui client in parte.

plasa de gard zincata

Cum am mentionat, plasa de gard zincata are o intrebuintare vasta. In functie de alegerea consumatorului, acest tip de plasa poate sa isi gaseasca intrebuintare atat in domeniul agricol sau industrial, dar in egala masura si in cel gospodaresc.