Despre noi

 

infoZOOM.ro este un portal unde găsiți informații reale și actualizate despre orice domeniu ce v-ar putea interesa.

Reușim acest lucru, prin structura website-ului:

1. Directorul de articole vă pune la dispoziție informații la zi din diverse domenii de interes, structurate pe categorii și subcategorii.Vă punem la dispoziție articole cu conținut original și de calitate, scrise de autori experimentați.

Nu ne oprim însă aici:
Întrucât dorim să interacționăm cât mai mult cu vizitatorii, vă oferim oportunitatea de a publica articole pe website-ul nostru, în mod gratuit. Articolele vor fi publicate după o analiză prealabilă făcută de către administratorii site-ului.( Eventual se pune un link de adăugare articole) „Publica articol aici”

Avem experiență în mediul online și știm cât de greu se găsesc directoare de articole serioase, pentru a putea promova un site. Ne-am gândit să rezolvăm și aceaste problemă, astfel încât oferim firmelor cu activități SEO oportunitatea de publica articole în scopuri SEO.

2. Directorul de locații vă oferă informații complete despre locațiile din România, structurate pe categorii și subcategorii, împărțite pe orașe și cu poziționare pe hartă pentru orientare rapidă și ușoară.

Dar nu ne oprim aici:
Ne dorim să devenim site-ul de referință pentru dumneavoastră , în ceea ce privește reviw-ul locațiilor.
Este util să fii informat cu privire la existența unei locații, dar este sublim să știi și dacă merită sau nu vizitat locul respectiv. Ne-am gândit să rezolvăm și această problemă, și fiecare locație are review, acordat în concordanță cu calificativele primite pe Facebook. (Eventual plasat un link demo)

3. Directorul de magazine online

Pentru că până în anul 2016 se estimează că 50% din cumpărările din România vor fi făcute online, ne-am pregătit și vă punem la dispoziție un director cu magazine online din toate domeniile.

Aveți posibilitatea să vă promovați magazinul online, în cazul în care dețineți unul, sau să adăugați review-ri pentru magazinele pe care le-ați testat în calitate de client.

Concluzii:
De ce să ne alegeți pe noi?
– Pentru că știm cât este de prețios timpul dumneavoastră și vă respectăm, oferindu-vă toate informațiile necesare grupate într-un singur site. Este un adevărat privilegiu să ai o sursă sigură și unică de informații evitând navigarea amețitoare pe mai multe site-uri pentru anumite informații.

– Pentru că oferim informații reale și de calitate. Există multe surse de informare pe internet, dar nu toate au informații reale.
– Pentru că avem experiență în mediul online de peste 7 ani și știm cât este de importantă seriozitatea și ambiția de a fi cei mai buni.
– Pentru că practicăm prețuri corecte, mai mici decât concurența și prestăm servicii net superioare.