Becuri LED la reducere in oferta magazinului LED

de

Afla totul despre becurile LED de la led-concept.ro

Odata cu evolutia oamenilor si cu trecerea timpului, tehnologia s-a schimbat si ea, iar lumea incearca sa tina pasul, iar iluminatul a devenit un proces care a suferit de-a lungul timpului foarte multe transformari, de aceea becurile LED au ajuns azi sa fie foarte cautate de extrem de multi oameni.

Becul incadescent (utilizat masiv in societate) a inceput sa piarda incet-incet teritoriu in fata variantelor de becuri LED mult mai bune care au aparut in utlimii ani. Initial, becul incadescent a fost imbunatatit si comercializat in doua variante: B si C, insa treptat, acestea au facut loc altor produse, foarte modernizate, cunoscute drept becuri LED.

Eficienta si durabilitate. Asta inseamna becurile LED

De cate ori vorbim despre becurile LED trebuie sa ne gandim la eficienta si la durabilitate. Becurile LED au fost percepute ca un pas mare pe scara evolutiei iluminatului public si privat. Tehnologia LED are diode emitatoare de lumina. (de aici vine si denumirea de becuri LED).

Astfel, in locul gazelor rare si al filamentelor care se utilizeaza in conceperea becurilor clasice, a aparut un sistem nou, sistem care a inceput sa devina extrem de popular, deoarece in lumea moderna, consumul masiv de energie a devenit o mare problema cu care noi toti ne confruntam in mod constant, iar becurile LED rezolva o mica parte din aceasta problema.

Exista extrem de multe motive pentru care becurile LED sunt o alegere extrem de buna pentru orice spatiu in care se doreste sa fie utilizate. Avantajele cele mai importante ale acestei tehnologii raman in continuare:

  • Costuri de intretinere extrem de mici: intretinerea becurilor LED se face cu un efort minim, de aceea, utilizarea lor este extrem de placuta.
  • Rezistenta in timp: becurile LED ofera o durabilitate extrem de crescuta fata de becurile normale. Iata ca si datorita acestui lucri, costurile de intretinere raman extrem de mici.
  • Protectia mediului: datorita duratei de viata foarte mari, becurile cu LED au ajuns sa fie extrem de prietenoase cu mediul, de aceea nu cauzeaza cantitati foarte mari de deseuri si nici nu trebuie aruncate decat extrem de rar.
  • Culori variate: culoare luminii becurilor LED poate varia, ea putatand fi aleasa in functie de fiecare utilizator.
  • Costuri reduse la factura de curent electric: poate cel mai important avantaje al becurilor LED este consumul foarte mic de energie electrrica, consum care se va reflecta cu siguranta in costul mic al utilizarii acestei tehnologii.