Ce stii despre plafoniere led?

de

O noua forma de iluminat materializata in plafoniere led

Dupa impamantenirea dreptului si nevoii de a avea lumina in mod constant chiar si in lipsa luminii artificiale, oamenii au inceput sa dezvolte noi si noi modalitati si corpuri care face posibila vederea in lipsa luminii naturale. Astfel au aparut si noile plafoniere led care au la bazau nou concept.

Acestea au in spte tehnologia led care la randul ei este caracterizata de performanta, consum redus si inovatie prin implementare.

Ce reprezinta aceste noi plafoniere led?

Acest nou concept care a luat forma unor plafoniere led are la baza in principal sistemul de prindere. Ele se prind in general de tavan dar nu numai prin intermediul unor suporti care adesea sunt fabricati din plastic scopul principal al corpului total fiind de iluminarea a spatiului.

Ele vin sub trei forme ce pot fi atat montate in mod clasic pe tavan sau chiar incorporate in obiecte de mobilier precum dulapurile. Cele trei forme pe care aceastea le capata sunt:

  • Rotund;
  • Patrat;
  • Dreptunghi.

Care sunt motivele care te pot determina sa alegi plafoniere led?

Avand in spate o tehnologie de ultima generatie, noile plafoniere led au o serie aproape nesfarsita de avantaje si motive care te pot face pe tine ca si consumator sa le achizitionezi si respectiv implementezi in diverse proiecte.

In principal, consumul redus de care acest corp de iluminat se bucura este una din caracteristicile definitorii ale produsului. Fara a face compromisuri in zona de preformanta ca si intensitate, acestea reduc in mod semnificativ costurile la curent comparativ cu orice alt tip de expozant al generatiilor anterioare folosite pentru iluminat.

Casa fim un pic mai expliciti, pentru a lumina o camera cu o intensitate luminoasa de aproximativ 800 de lumeni poti opta pentru varianta unor plafoniere led sau pentru a altor forme de iluminat insa diferenta la consum pleaca de la 4,5 watti. In acest sens, noua tehnologie te ajuta sa scazi in mod cert costurile la energie.

Capacitatea de luminare a acestoa este foarte variata si impartita. Acestea pleaca de la valori de 5 Watii ajungand si pana la 48 de Watii.

Inovatia adusa noilor plafoniere led

Fiind o forma minimala si foarte moderna de iluminat, unele plafoniere led sunt inzestrate cu diverse alte sisteme pentru a deveni mai atractive. In acest sens, inginerii care gestioneaza acest concept au adus un plus de personaliatate incorporand difuzoare si culori multiple controlat prin bluethooth sau telecomanda.