Cum sa alegi cel mai convenabil club automobilistic

de

Alegerea unui club automobilistic este una destul de importantă. Nu puteți să vă înscrieți, pur și simplu, în primul club care vă iese în față, înainte de a fi analizat și celelalte oferte de pe piață. Și asta pentru că fiecare club auto în parte este diferit și are propriile sale beneficii, dar și costuri.

Explorați toate oportunitățile care vă sunt prezentate și de-abia după aceea înscrieți-vă în clubul pe care îl considerați potrivit pentru voi. Astfel, evitați alegerea unui club care nu vă place și care vă oferă servicii de care nu aveți prea mare nevoie.

Există anumite avantaje și dezavantaje în înscrierea într-un anumit club automobilistic. Printre ele se regăsesc costurile, oferirea asistenței rutiere, de discounturi pentru călătorii sau pentru alte servicii acordate membrilor. Uneori, costul înscrierii într-un club auto poate depăși pe cel al asistenței rutiere de care beneficiați. În orice caz, clubul vă va oferi mai multe avantaje în această situație.

Unele cluburi pot oferi discounturi de călătorie membrilor lor. De asemenea, se pot acorda discounturi și pentru alte ocazii, de exemplu, puteți primi o reducere de 10% din prețul mesei pe care o luați într-un restaurant, dacă acesta are un parteneriat cu clubul auto al cărui membru sunteți. Alte locații la care ați putea primi reducer sunt magazinele de orice fel, atât cele obișnuite, cât și cele online.

Un discount de călătorie vă oferă reduceri la pachetele de vacanță, la închirierea de mașini de la firmele de rent-a-car, la hoteluri, în croaziere etc. (dacă se aplică!). Acest discouunt este, evident, valabil în cazul în care călătoriți și nu se aplică în alte situații. Un program de discounturi este important, deoarece vă permite să economisiți și să călătoriți în același timp!

Ele mai pot reprezenta și diferența dintre cazarea la un hotel de 3 stele, în loc de cazarea la unul de 4!

Toate aceste reduceri sunt grozave, dar ceea ce contează cel mai mult este asistența rutieră pe care o primiți. Aceasta vă va scoate din situații neplăcute de fiecare dată când veți avea nevoie de ea. Așadar, este bine să aflați încă de la început toate beneficiile pe care aceasta vi le poate oferi.

Iată câteva dintre serviciile pe care ar trebui să vi le ofere asistența rutieră: servicii de tractare, schimbarea cauciucurilor, servicii de descuierea a mașinii în cazul în care v-ați încuiat cheile în ea, alimentare cu carburant și schimbare a bateriei etc.

Asigurați-vă că primiți astfel de servicii înainte de a vă înscrie într-un club auto!