Cum sa alegi cel mai convenabil club automobilistic

de

Alegerea unui club automobilistic este una destul de important─â. Nu pute╚Ťi s─â v─â ├«nscrie╚Ťi, pur ╚Öi simplu, ├«n primul club care v─â iese ├«n fa╚Ť─â, ├«nainte de a fi analizat ╚Öi celelalte oferte de pe pia╚Ť─â. ╚śi asta pentru c─â fiecare club auto ├«n parte este diferit ╚Öi are propriile sale beneficii, dar ╚Öi costuri.

Explora╚Ťi toate oportunit─â╚Ťile care v─â sunt prezentate ╚Öi de-abia dup─â aceea ├«nscrie╚Ťi-v─â ├«n clubul pe care ├«l considera╚Ťi potrivit pentru voi. Astfel, evita╚Ťi alegerea unui club care nu v─â place ╚Öi care v─â ofer─â servicii de care nu ave╚Ťi prea mare nevoie.

Exist─â anumite avantaje ╚Öi dezavantaje ├«n ├«nscrierea ├«ntr-un anumit club automobilistic. Printre ele se reg─âsesc costurile, oferirea asisten╚Ťei rutiere, de discounturi pentru c─âl─âtorii sau pentru alte servicii acordate membrilor. Uneori, costul ├«nscrierii ├«ntr-un club auto poate dep─â╚Öi pe cel al asisten╚Ťei rutiere de care beneficia╚Ťi. ├Än orice caz, clubul v─â va oferi mai multe avantaje ├«n aceast─â situa╚Ťie.

Unele cluburi pot oferi discounturi de c─âl─âtorie membrilor lor. De asemenea, se pot acorda discounturi ╚Öi pentru alte ocazii, de exemplu, pute╚Ťi primi o reducere de 10% din pre╚Ťul mesei pe care o lua╚Ťi ├«ntr-un restaurant, dac─â acesta are un parteneriat cu clubul auto al c─ârui membru sunte╚Ťi. Alte loca╚Ťii la care a╚Ťi putea primi reducer sunt magazinele de orice fel, at├ót cele obi╚Önuite, c├ót ╚Öi cele online.

Un discount de c─âl─âtorie v─â ofer─â reduceri la pachetele de vacan╚Ť─â, la ├«nchirierea de ma╚Öini de la firmele de rent-a-car, la hoteluri, ├«n croaziere etc. (dac─â se aplic─â!). Acest discouunt este, evident, valabil ├«n cazul ├«n care c─âl─âtori╚Ťi ╚Öi nu se aplic─â ├«n alte situa╚Ťii. Un program de discounturi este important, deoarece v─â permite s─â economisi╚Ťi ╚Öi s─â c─âl─âtori╚Ťi ├«n acela╚Öi timp!

Ele mai pot reprezenta ╚Öi diferen╚Ťa dintre cazarea la un hotel de 3 stele, ├«n loc de cazarea la unul de 4!

Toate aceste reduceri sunt grozave, dar ceea ce conteaz─â cel mai mult este asisten╚Ťa rutier─â pe care o primi╚Ťi. Aceasta v─â va scoate din situa╚Ťii nepl─âcute de fiecare dat─â c├ónd ve╚Ťi avea nevoie de ea. A╚Öadar, este bine s─â afla╚Ťi ├«nc─â de la ├«nceput toate beneficiile pe care aceasta vi le poate oferi.

Iat─â c├óteva dintre serviciile pe care ar trebui s─â vi le ofere asisten╚Ťa rutier─â: servicii de tractare, schimbarea cauciucurilor, servicii de descuierea a ma╚Öinii ├«n cazul ├«n care v-a╚Ťi ├«ncuiat cheile ├«n ea, alimentare cu carburant ╚Öi schimbare a bateriei etc.

Asigura╚Ťi-v─â c─â primi╚Ťi astfel de servicii ├«nainte de a v─â ├«nscrie ├«ntr-un club auto!