Deratizarea si momelile utilizate in procesul de eliminare al rozatoarelor

de

In ciuda faptului ca la ora actuala se practica cu succes serviciile de deratizare in Bucuresti, in vedere eliminarii rozatoarelor, care reusesc sa isi faca loc treptat in jurul gospodariilor, se pare ca, cu ceva timp in urma oamenii obisnuiau sa utilizeze diverse tipuri de raticide din comert, pentru a elimina acesti daunatori, care au un efect negativ atat pentru casa, cat si pentru sanatatea omului.

Asadar, sa vedem in continuare, ce sunt raticidele si cum sunt utilizate acestea pentru a scapa de daunatori.

Raticidele si importanta acestora in procesul de deratizare

Raticidele sunt de fapt momeli utilizate in serviciile de deratizare. Acestea pot avea diverse forme, arome si dimensiuni, insa este important ca acestea sa fie foarte atractive pentru soareci si sobolani. In general, raticidele sunt gasite sub forma unor pliculete in care se gaseste momeala, acesta trebuie sa aiba un aspect de proaspat, astfel incat sa fie atractiva pentru rozatoare.

Companiile autorizare in prestarea serviciilor de deratizare din Bucuresti, utilizeaza deseori combinatii de momeli toxice, astfel incat sa fie sigur ca daunatorii se vor hranii cu acestea.

Aceste raticide sunt periculoase atat pentru om, cat si pentru animale, asadar pentru a preintampina raspandirea momelilor in locuri nedorite, aceste firme de deratizare din Bucuresti introduc momelile in niste cutii speciale din plastic, securizate cu cheita, in care pot patrunde doar soarecii si sobolanii prin intermediul unor orificii.

Un alt secret al raticidelor utilizate pentru o deratizare, care asigura o eficienta pe termen lung, este ca acestea sa aiba un efect intarziat asupra rozatoarelor. Soarecii si sobolanii sunt niste fiinte care nu mananca din locuri pe care le considera periculoase, asadar daca o rozatoare moare langa momeala, ceilalti soareci si sobolani nu se vor mai hrani din locul respectiv.

Apeleaza doar la firmele autorizate pentru o deratizare sigura si eficienta

Tot mai multe persoane iau pe cont propriu deratizarea spatiilor contaminate, ceea ce este gresit. In magazinele din comert exista doar raticide cu un efect redus asupra rozatoarelor, care nu fac altceva decat sa ii ajute pe daunatori prin imunizarea asupra substantei active.

Firmele de deratizare profesionale, care sunt autorizate in prestarea serviciilor din sfera DDD, sunt singurele care pot intra in posesia acelor raticide puternice, cu efect intarziat, care atrag de la sine o eficienta sporita. Mai mult decat atat, acestea au cunostinte in domeniu si stiu exact cum sa identifice gradul de infestare, dar si anumite zone cheie din care se hranesc rozatoare sau migreaza.