Despre deratizare si daunatorii de tip rozatoare

de

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori, consta in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate.

Operatiunea de deratizare reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor daunatoare si de mentinere a acestora la un nivel numeric redus, printr-un complex de masuri aplicate permanent. Intrucat combaterea este mai grea, este de recomandat a se preveni aparitia si raspandirea acestor daunatori prin procese periodice de deratizare, in acest fel avand certitudinea ca veti scapa de disconfortul creat de acestea. Din aceasta cauza, deratizarea trebuie efectuata in mod continuu si ritmic, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei daunatoare.

De ce sa fiti ingrijorati?

Semne ale infestarii cu rozatoare:

Deratizarea este absolut necesara atunci cand aveti de a face cu rozatoarele, deoarece pot transmite boli, polueaza, distrug alimentele si pot duce la pierderi economice. Deratizarea se face regulat – de obicei o data la trei luni, in scopul prevenirii refacerii rapide a coloniei daunatorilor.

  • excrementele rozatoarelor pot fi gasite in jurul produselor alimentare, in sertare, dulapuri si/sau sub chiuveta
  • cuiburi din hartie maruntita, tesatura sau chiar plante uscate
  • semne de roadere si de mestecat pe ambalajele alimentelor mirosuri urate din locuri ascunse.

Cum procedam?

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in lupta impotriva daunatorilor, este important sa se procedeze in etape, dupa un plan bine stabilit. Metodele de deratizare a rozatoarelor se vor alege de fiecare data de catre specialistii DDD, dupa o inspectie amanuntita a spatiului vizat, tinandu-se cont de destinatia acestuia, gradul de infestare si tipul daunatorilor.

Operatiunea de deratizare trebuie efectuata pe tot parcursul anului, dar cu o intensitate mai mare primavara si toamna. Numarul statiilor de intoxicare va fi corelat in functie de suprafata tratata si cantitatea de raticid folosita/unitatea de masura conform prospectelor substantelor utilizate.

Costurile pentru o interventie de deratizare in Bucuresti

Multe persoane cauta online detalii despre pretul unui lucrari de deratizare in Bucuresti. Avand in vedere modul de prestare al unei lucrarii de deratizare, pretul nu poate fi calculate cu exactitate pentru ca exista o multime de factori care pot influenta oferta finala.

Chiar si in aceste conditii, firmele de deratizare din Bucuresti iti pot oferii o estimare a pretului, insa trebuie sa iei legatura cu un specialist DDD si sa ii furnizezi cat mai multe informatii despre problema cu care te confrunti.