Firma deratizare

de

Cautati ajutor profesionist pentru a distruge eficient rozatoarele care s-au instalat pe proprietatea dumneavoastra? Iata cum se face o deratizare in mod preofesionist si ce pasi trebuie urmati pentru a ajunge la rezultate satisfacatoare. Contrar opiniei publice rozatoarele, in special sobolanii, sunt mamifere extrem de inteligente care au s-au adaptat continuu la schimbarile urbane. Traiesc in medii care pentru majoritatea altor mamifere ar fi necompatibile cu viata si si-au adaptat stilul de viata astfel incat reusesc sa supravietuiasca in cele mai vitrege conditii. Haideti sa vedem in cele ce urmeaza la ce trebuie sa fim atenti.

Distrugere eficienta si protectie impotriva rozatoarelor

om face o inspectie pentru a va inspecta casa pentru rozatoare. De asemenea, folosim tehnici specializate pentru a le localiza cuiburile. Metodele de distrugere eficienta si de protectie impotriva rozatoarelor depind de diagnosticul locatiei. Pregatim un plan de deratizare, precum si o schema de deratizare, pe care sunt marcate punctele de deratizare. Acest plan este determinat de modurile in care soarecii si sobolanii au acces.

Folosim doar metode avansate de control al rozatoarelor. Angajatii PestControl Bucuresti stabilesc bariere de deratizare pentru a restrictiona accesul, stabilesc momeli rodenticide, monitorizeaza cantitatea de detergent consumata de soareci si sobolani, urmaresc traseele acestora si multe altele. Deratizam proprietatea dumneavoastra intr-un mod care sa nu puna in pericol viata si sanatatea dumneavoastra, a copiilor dumneavoastra si a animalelor de companie.

Procesul de deratizare este adesea indelungat, deoarece in majoritatea cazurilor implica distrugerea a mai mult de un exemplar. Si pana cand toate rozatoarele sunt curatate si se creeaza o bariera impotriva reaparitiei, lupta nu este considerata incheiata. La locurile de risc executam deratizare permanenta.

In functie de locatie si tipul de amplasament folosim rodenticide cu aplicatii diferite. PestControl Bucuresti respecta cu strictete tehnologia necesara pentru controlul rozatoarelor, distrugerea eficienta si protectia impotriva rozatoarelor si, cu risc de reinvazie, efectueaza regulat masuri preventive.

PestControl Bucuresti deratizeaza intrarile rezidentiale, complexele si zonele exterioare respectand cu strictete cerintele HACCP. Suntem o companie profesionista de servicii DDD, acoperind cerintele cadrului legal, obligand comerciantii si producatorii de alimente sa efectueze deratizare profesionala a site-urilor lor.

De asemenea, deratizam intrarile rezidentiale, ansamblurile si zonele exterioare, pentru care nu exista reglementari obligatorii pentru implementarea acestuia. Operatorul PestControl va distruge si expulza rozatoarele din subsolurile si zonele comune din bloc si ansamblurile rezidentiale.

Serviciul pe care il oferim include deratizarea mansardelor si a orificiilor de ventilatie, care sunt adesea trecute cu vederea, dar pot oferi si acces usor pentru soareci si sobolani. La deratizarea intrarilor si ansamblurilor rezidentiale, inspectam pentru defecte structurale ale intrarilor rezidentiale, cum ar fi gaurile si golurile din jurul fundatiilor, peretilor si garajelor.

Alaturi de serviciile de deratizare oferim si alte tipuri de servicii impotriva plosnitelor si muscaturilor de plosnite prin metode inovative despre care poti citi si aici.

Cine sunt expertii in deratizare

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422

Iata si o harta: