Include rochiile casual in garderoba ta

de

Deși multe femei obișnuiesc să pună semnul egal între modă și modelele designerilor faimoși, adevărul este că poți să îți dezvolți un stil impecabil fără să cheltui o avere. Fie că te consideri având un stil șic, boem sau trashy trebuie să te asiguri că ai toate piesele de vestimentație în garderoba ta.

Din moment ce rochiile casual au devenit ținta cercurilor de modă în ultimii doi ani, este important să investești în câteva piese de calitate. Vrei să ști cum să utilizezi la maxim piesele scumpe din garderoba ta? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îți dezvolți simțul modei la maxim.

Învață să amesteci și să potrivești hainele de exterior

Din moment ce hainele casual sunt considerate a fi destul de versatile, poți să schimbi aspectul unui costum prin amestecarea sau asortarea diferitelor tipuri de îmbrăcăminte. În timpul unei zi obișnuite, poți purta rochia favorită cu o vestă de blugi și o pereche de balerini la modă. În timp ce te afli la o ocazie specială, poți să porți aceeași rochie cu o eșarfă frumoasă de mătase și o pereche de sandale cu toc înalt.

Accentuează talia cu o curea

Dacă vrei să ai o talie mai subțire, vei vrea poate să tratezi trendul curelelor mai late ca cel mai bun prieten. Purtând o curea mai lată peste o rochie casual nu este doar o metodă eficientă prin care îți accentuezi liniile femeiești, dar de asemenea poate să dea costumului tău o notă de culoare. Nu te teme să experimentezi culori mai îndrăznețe precum albastru cobalt și verde pădure anul acesta.

Alege accesorii care sunt potrivite ocaziei

Mori de curiozitate să ști cum poți arăta drept cea mai frumoasă de la bal dacă porți o rochie casual simplă? Accesorii precum coliere, cercei, brățări și pantofi pot conta mult în a compune un ansamblu bine gândit. Adu-ți aminte să alegi accesorii care se vor potrivi cel mai bine ocazia. Ultimul lucru care trebuie să îl arăți la petrecerea secolului este ca o victimă a modei. Când alegi accesoriile, nu-ți urma doar inima, ci și modelul tău în stil.

Dacă vrei să poți să accesezi o mare varietate de aspecte, asigură-te că ai în stoc cele mai bune rochii casual pe care poți să le cumperi. Sunt nenumărați retaileri care îți pot oferi rochii de calitate mare fără să trebuiască să coste o avere. Tot ce trebuie să faci este să verifici brandurile favorite și să îți notezi datele când vor fi de vânzare. Adună-ți destul curaj să ceri un discount. Cine știe? Poate vei reuși să cumperi piese la modă unice foarte ieftine.

Deci, ce aștepți? Ești gata să te afișezi pe podiumul vieții de fiecare zi? Dacă vrei să cunoști mai multe despre ce este ce este la modă și ce nu este, asigură-te că verifici ultimele tendințe ale magazinului favorit. Cu sfaturi corecte, vei putea să transformi și hainele cele mai nepotrivite în unele strălucitoare.