Informatii generale despre proiecte case moderne

de

Cu siguranta de la o anumita varsta fiecare dintre noi incepe sa se gandeasca la faptul ca trebuie sa isi intemeieze o familie stabila, dar totodata se gandeste si ca aceasta trebuie sa aiba parte de conditii foarte bune de trai. Asa ca primul lucru care se impune sa il facem este sa ne construim o casa a noastra dupa bunul nostru plac si dupa suma de bani de care dispunem. Multi dintre noi opteaza pentru proiecte case moderne deoarece nu mai sunt la moda casele in stil rustic si, bineinteles, cu totii ne dorim o casa cu un aspect la moda care sa atraga privirile tuturor.

Constructia unei case moderne:

Unul din cele mai bune proiecte case moderne, dupa parerea mea este cel al unei case cu etaj. Aceasta casa trebuie sa aiba o structura stabila din beton armat, o zidarie eficienta izolata corespunzator si un acoperis din diferite materiale de calitate precum tabla ondulata, tigla sau sindrila bituminoasa. Iar daca doriti sa fiti eco puteti sa va amplasati chiar si panouri solare.

Structura unui proiect de casa moderna    

In interior, la parter se cere sa fie un living spatios unde vor fi primiti oaspetii, o bucatarie dotata cu aparatura moderna, ce ii va face munca mai usoara unei gospodine, si o baie spatioasa unde sa poate incapea o cabina de dus pentru momentele in care va grabiti si o cada de baie pentru momentele relaxante in care faceti baie. La etaj vor fi neaparat doua dormitoare, fiecare cu baie si dressing propriu si ,de ce nu, si un balcon care sa deserveasca ambelor dormitoare.

Un lucru important care nu ar trebui sa lipseasca din proiectele caselor moderne este gradina. Ea trebuie amenajata in asa fel incat sa scoata in evidenta cat mai mult esteticul casei. In acest scop poate fi amplasata o alee din beton care sa tina de la poarta pana la usa casei, iar de o parte si de alta a acesteia sa fie puse, la o distanta de aproximativ jumatate de metru, lampi de gradina sau sa fie plantate flori precum trandafirii, petunii sau , daca doriti, in locul florilor impamantate puteti pune ghivece cu flori. O alta varianta ar fi sa construiti o bolta langa care sa fie plantate flori agatatoare ce se vor intinde pe intreaga structura a boltei.

Cu siguranta ca va doriti sa aveti si un garaj. Acesta poate fi realizat la parter, avand si un spatiu tehnic cu acces atat din garaj cat si din bucatarie, dar si un spatiu de depozitare in spatele lui pe post de magazie.

Sunt sigura ca fiecare persoana are deja in minte casa visurilor sale pe care o va transforma intr-un proiect ce va deveni realitate.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.crihan-construct.ro si veti gasi mai multe idei de proiecte pentru case moderne, puteti gasi un reprezentant care sa va dea mai multe sfaturi si sa modeleze proiectul dupa cum va doriti sa arate caminul dumneavoastra pentru a va simti cat mai bine.