Rulouri exterioare pentru casa ta

de

Rulourile exterioare sunt acele obiecte care se afla in afara ferestrelor pentru a nu lasa lumina sa patrunda in casele oamenilor dar si de vremea rece sau prea calda de afara.Ele sunt cauza care determina de fapt cata caldura, cat frig va patrunde in casa.

Rulourile sunt alcatuite din materiale care dureaza in timp, se utilizeaza intr-un mod facil, se mentin la temperaturi prielnice, feresc lumina de componentele lipsite de calitati care pot surveni in afara caselor oamenilor.

Rulourile exterioare trebuie sa evite vremea prea calda sau geroasa si eventualele sunete puternice ce pot veni din afara.

Rulourile au o explicatie concreta avand in vedere utilizarea lor.Aceasta explicatie este data de faptul ca ele sunt folositoare omului pentru a da un strop de prospetime, de aer in locuintele indivizilor.

Ele pot fi si un fel de substitut pentru alte aparate deoarece evita temperaturile ridicate sau prea mici dar si sunetele puternice.De asemenea, acestea sunt mult mai avantajoase din punct de vedere financiar pentru ca reduc cheltuielile pentru caldura in anotimpurile friguroase.

Alt avantaj al rulourilor este faptul ca, spre deosebire de alte lucruri sau obiecte feresc oamenii de eventualele priviri ale altor oameni.Acesta este doar in cazul in care casele respective sunt in strada sau aproape de alti privitori.

Executarea lucrarilor pentru punerea rulourilor trebuie sa aiba la baza lemnul. Acestea se aseaza pe lemn si pot fi facute dintr-un element chimic, facil sau dintr-un produs care se modeleaza cu usurinta.

Rulourile din elemente chimice cuprind urmatoarele materiale: elemente din metal reprezentative in forma de curba, materiale de dimensiuni mici din metal, dispozitiv de prindere.

Rulourile care se modeleaza cu usurinta sunt realizate din:elemente din metal reprezentative in forma de curba facuta dintr-o fasie de densitate mare, materialele de dimensiuni mici din metal care pot fi dure, rigide.

1)Montarea rulourilor exterioare care se modeleaza cu usurinta

 • se intrebuinteaza pe lemn sau
 • pe o structura de lemnarie.

2)Materiale care ajuta la realizarea rulourilor exterioare sunt :

 • elemente chimice, facile sau dintr-un produs care se realizeaza cu usurinta,
 • elemente din metal, reprezentative in forma de curba,
 • materiale de mici dimensiuni din metal,
 • lemn,
 • spuma de lipire.

3)Rulourile exterioare prezinta urmatoarele caracteristici pozitive:

 • cuprind elemente chimice, facile,
 • culoarea lor ramane aceeasi mult timp,
 • se realizeaza doar cu ajutorul  lucrarilor executate de oameni,
 • datorita lor, caldura nu intra in casele oamenilor si feresc oamenii de conditiile nefavorabile de afara,
 • camerele de oxigen nu permit intrarea luminii de afara in casa si de asemenea, evita si suntele puternice.

4)Rulourile exterioare prezinta urmatoarele caracteristici negative:

 • atunci cand acestea sunt inchise, nu se vede nimic afara,
 • lasa in camerele respective in care sunt puse, senzatia de intuneric, de gri, de ceva inchis.

Avand in vedere cele spuse mai sus, rulourile exterioare oferite de Www.Rulourialuminiu.ro se prezinta ca fiind acoperitoare de soare si datatoare de umbra, ceea ce stimuleaza atat un lucru negativ cat si un lucru pozitiv.Este un lucru negatv datorita intunericului din casa si parca oamenii nu sunt conectati cu lumea de afara, sunt doar ei si atat.Este un lucru pozitiv prin prisma faptului ca pot feri oamenii de eventualele boli, afectiuni date de prea mult soare, lumina care vine de afara.