Salon tattoo Bucuresti -Funkytattoo.ro

de

Un tatuaj ar trebui facut in deplina cunostinta de cauza pentru ca se va trai cu el o viata intreaga. Stiind inca de la inceput ca este vorba de un efect ireversibil, decizia celui care urmeaza sa se tatueze trebuie sa fie cea corecta, pentru ca un desen pe corp te poate face fericit sau te poate umple de ridicol.

La salon tattoo Bucuresti – Funkytattoo.ro, paleta de modele este foarte variata, astfel ca orice client poate gasi cu usurinta ceea ce i se potriveste. In plus, ideile sale pot conlucra creativ cu talentul artistului pentru o opera originala, sugestiva si de mult bun gust.

Salon tattoo Bucuresti, pentru un corp artistic, dar o viata perfect normala

Multa lume isi pune intrebarea daca un tatuaj impune restrictii care nu existau inainte de a-l avea. Fiecare se intreaba deci, atunci cand vine la salon tatto Bucuresti: exista ceva ce nu mai pot face daca ma tatuez? Raspunsul este nu, deoarece, daca tatuajul este facut in conditii optime si se respecta normele de igiena si intretinere a tatuajului, viata celui tatuat decurge normal, ca inainte, fara nici un fel de restrictii, cum ar fi, de exemplu, donarea de sange. Legendele urbane spun ca o persoana tatuata nu poate face acest lucru, in realitate interdictia este doar pentru primele 12 luni dupa efectuarea tatuajului, dupa care persoana respectiva nu se mai confrunta cu nici un fel de restrictie fiziologica.

Salon tattoo Bucuresti isi ofera serviciile pe tot parcursul anului

O alta intrebare pe care si-o pun unele persoane decise sa apeleze la salon tattoo Bucuresti este daca exista un anotimp potrivit sau unul nepotrivit pentru a-si face un tatuaj. Adevarul este ca aceasta operatie poate fi facuta in orice anotimp al anului, in conditiile in care se pot respecta normele de igiena si ingrijire de dupa. Daca munca unui client se desfasara in birou, deci intr-un mediu inchis, acesta poate sa-si aleaga orice moment al anului pentru aceasta operatie. Rana cauzata de tatuare are nevoie sa respire, iar cum intr-un birou exista un mediu climatic controlat, tatuarea se poate face oricand, insa pentru cineva care lucreaza in aer liber, vara, de exemplu, cand se transpira mult, ar putea exista riscul de infectie, de aceea pentru persoana respectiva ar fi mai indicat sa se tatueze iarna.

La salon tattoo Bucuresti clientii sunt informati cum se protejeaza un tatuaj

Un lucru esential care este adus la cunostinta clientilor de catre personalul de la salon tattoo Bucuresti este faptul ca expunerea la soare in primele 28 de zile nu este indicata. Aceasta perioada este esentiala pentru un tatuaj reusit, deoarece expunerea la soare trebuie sa fie cat mai limitata, pentru ca tusul, incalzit de razele soarelui, va avea tendinta sa se miste prin dilatare. Corpul uman va simti aceasta miscare ca pe un element strain si de aceea va reactiona, incercand sa distruga intrusul. De aceea un tatuaj expus la soare in aceasta perioada va arata fad, cu culorile stinse, pentru ca ele sunt literalmente absorbite.