Trotinetele cu trei roti – de ce sunt atat de populare?

de

Iti mai aduci aminte probabil ca atunci cand a pornit moda trotinetelor pentru copii si la noi in tara cele mai multe modele erau cu doua roti. Insa in ultimii 2-3 ani printre cei mici, dar si printre parinti, a inceput sa fie mai popular modelul cu trei roti. De ce se bucura acesta din urma de o popularitate asa mare in comparatie cu modelul cu doua roti? Afla raspunsul in cele ce urmeaza.

Trotinetele, indiferent ca sunt trotinete copii sau pentru adulti, reprezinta un mijloc extrem de distractiv de a te deplasa. Insa daca in urma cu cativa ani in voga erau trotinetele cu doua roti, acum mult mai populare in randul celor mici au devenit cele cu trei roti. Iata de ce:

1. Sunt mai usor de manevrat

Pe piata poti gasi atat trotinete cu doua roti in fata si una in spate, cat si modele cu o roata in fata si doua in spate. Indiferent de varianta pe care o alegi dintre cele doua, trotinetele cu trei roti sunt mult mai indicate pentru copii anvand in vedere ca sunt mai stabile si mult mai usor de manevrat.

2. Au un design modern

Celor mici le plac la nebunie noutatile si daca vad la alti copii un model de trotineta cu trei roti cu siguranta isi vor dori si ei una. In plus, designul acestora este mult mai modern si mai atractiv in comparatie cu cele cu doua roti. De asemenea, majoritatea trotinetelor pentru copii cu trei roti sunt confectionat din plastic dur si infrumusetate cu tot felul de modele si personaje din desene animate. Si atunci cum sa nu le atraga atentia si sa devina tot mai populare cu fiecare zi?

3. Sunt usor de transportat

Pentru ca sunt confectionat in mare parte din plastic, aceste trotinete pot fi transportate foarte usor de catre parinti. In plus, exista modele care se pliaza, asa ca le poti depozita fara probleme in portbagaj, alaturi de bicicleta, role, minge, etc.

4. Indeamna copiii la miscare

Pentru ca le iubesc atat de mult, cei mici abia vor astepta sa iasa in parc sa se laude prietenilor cu noua achizitie. Cei mici se vor intrece pentru a afla cine are cea mai frumoasa si rapida trotineta, fara a mai sta cu gandul la calculator, telefon sau masinutele electrice din parc.

5. Sunt accesibile

Majoritatea trotinetelor pentru copii, indiferent ca sunt cu 2 sau 3 roti, au un pret decent, pe care si-l pot permite majoritatea parintilor. Evident, daca vei dori sa achizitionezi ultimul model aparut pe piata, din materiale moderne si cu tehnologii asemenea, va trebui sa scoti mai multi bani din portofel.

Insa pana la urma, indiferent de pret si model, important este ca cel mic sa fie incantat de achizitie si sa foloseasca trotineta cat mai des cu putinta, sa faca miscare si sa se distreze alaturi de prieteni.

Sursa Imagine