Magazinul Online cadourisiperle.ro

de

Descriere

In urma cu 4 ani, o pasiune pentru perle s-a transformat in” Ce-ar fi daca?” Bineinteles ca au urmat si alte intrebari : „Cum?” „De unde?” Si de mai multe ori „Cum?” Am pornit in cautarea perlelor si pe drum, am inceput sa le descifram si tainele.

Am aflat ca ele isi dezvaluie frumusetea doar in anumite parti ale lumii. In Polinezia Franceza luceste aurul Tahitian, perlele Tahitiene cu nuante de la argintiu la verzui pana la negru ca smoala. Aici in Tahiti, supranumite si Insulele Iubirii, femeile cu pielea cafenie si priviri ispititoare poarta ca talisman cele mai scumpe perle din lume. In Orient, perlele de Akoya si perlele de apa dulce erau podoabele gheiselor. Cele mai exotice povesti sunt spuse de luciul perlelor din China si Japonia. Din Marile Sudului, perlele South Sea, perlele mari,sofisticate, aurii, erau daruri pentru regine.

Alese cu atentie de furnizorii nostri, perlele sunt transformate in bijuterii. Fiecare bijuterie este insotita de acte care sa-i garanteze autenticitatea si sa-i certifice montura. Contactul direct cu firmele cultivatoare de perle, lipsa intermediarilor, va garanteaza pretul corect.Va invitam in lumea noastra, a bijuteriilor nemuritoare care, odata, vor spune povestile noastre.

Detalii Contact

Adresa: Timișoara, Romania
Tel: 0723 388 929
E-mail: contact[@]cadourisiperle.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online cadourisiperle.ro

Website: www.cadourisiperle.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online cadourisiperle.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!