Magazinul Online conserve.ro

de

Descriere

Conserve.ro iti ofera tricouri online imprimate, cadouri traznite la conserva sau tricouri la conserva. Un magazin special creat pentru tine in care vei gasi o gama larga de tricouri imprimate cu mesaje haioase pe care le poti oferi cadou. Este destul de dificil sa gasesti tricouri traznite, funny pentru amici, prieteni, colegi sau familie. Produsele originale se gasesc din ce in ce mai greu pe piata din Romania, iar chinezariile predomina toate magazinele dedicate cadourilor atat in mediul online cat si offline.

Foarte important pentru noi, echipa Conserve.ro este faptul ca iti oferim tricouri online de calitate superioara, 100% bumbac, import Germania, imprimate generos si rezistent, in culori puternice si cu mesaje… pe masura. Conserve.ro doreste sa iti ofere in primul rand un zambet. Aici vei gasi tricouri online traznite pentru misogini, rockeri, bikeri, geeks, social media freaks, beer lovers, sex enjoyers, tricouri 3D The Mountain si asa mai departe. Te invitam sa cauti in magazinul nostru de cadouri, tricoul preferat pentru acea persoana draga pe care vrei sa o impresionezi, iar o data gasit noi ti-l vom livra… conservat sau comprimat.

Da, este ciudat, este unic, tocmai din acest motiv vrem sa iti oferim o experienta de shopping de cadouri total inedita. Poti alege din cadourile speciale pentru copii, barbati sau femei, conservate in cutii de mazare, alune sau jumbo ori comprimate in sticle de bere, ou de Pasti sau cutii de branza topita. Efectul va fi unul senzational pentru destinatar, o data ce va descoperi in banala cutie de mazare, alune, jumbo sau in cutia de branza topita un tricou fun si fresh, inscriptionat genial, usor si comfortabil de purtat. Incercam sa-ti oferim cate putin din experienta noastra in industria tricourilor. Cadourile conservate produse de noi sunt unicat in Romania iar conceptul ne apartine in totalitate. Suntem o echipa tanara si functionam inca din anul 2002. In tot acest timp am incercat sa aducem ceva nou pe piata cadourilor din Romania.

De fiecare data am incercat sa fim unici iar produsele noastre sa ne reprezinte. Acest proiect ne este foarte drag si speram sa te facem mai fericit oferindu-ti ceva deosebit. Conserve.ro este un serviciu oferit de www.drtees.ro si care isi doreste sa ofere catre voi cei multi, o alternativa la deja clasicul cadou. Daca pana acum ne adresam doar companiilor, am luat decizia de a ne orienta si catre popor, toti cei care doriti sa fiti altfel, sa oferiti altceva decat un simplu tricou. Nu avem tricouri in punga, dar avem cadouri cu mesaje haioase in cutie de conserva. Tricoul nostru este personalizat pe gustul tau pentru ca dorim sa fie purtat de oricine si oricand. Il puteti oferi cadou in orice situatie si puteti impresiona pe oricine. Comanda acum cele mai fun tricouri si iti oferim livrare nationala prompta si profesionala oriunde in Romania.

Detalii Contact

Adresa: Str. Iuliu Maniu Nr. 7, Bucuresti
Tel: 0758 55 66 66
E-mail: office[@]drtees.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online conserve.ro

Website: www.conserve.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online conserve.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!