Magazinul Online itgalaxy.ro

de

Descriere

ITGalaxy.ro este magazinul online deţinut de SC COBRA MEDIA SRL, CUI: RO 16350193, Reg. Com.: J40/6371/2004, ING BANK – Sucursala Bucuresti, Cont: RO63INGB0000999901636458. La momentul actual, site-ul afişează peste 30000 de produse acoperind o gama larga a segmentelor IT, multimedia, entertaiment, gaming, telecomunicatii sau solutii de securitate.

Cobra Media a început activitatea pe piaţa IT&C în anul 2004, avand ca target oferirea de servicii pentru segmentul business. Oferind soluţii complete pentru biroul oricărei firme din România, având echipe specializate in IT,multimedia sau solutii de securitate, societatea noastră a inregistrat o crestere progresiva, reusind dublarea cifrei de afaceri de la an la an. De-a lungul activitatii, am colaborat cu mai multe companii româneşti printre cele mai importante fiind: FC Steaua Bucureşti, BoomTV, Dakona Properties, Rar Romania, Rom-Canada Grup, s.a.

2005 este anul in care am intrat in segmentul comertului electronic, prin deschiderea unui magazin online IT&C. Inceputul anului 2007 marcheaza intrarea agresiva pe piata online a magazinului www.itgalaxy.ro, magazin care s-a dovedit a fi un real succes. Un factor important în evoluţia www.itgalaxy.ro, l-a avut colaborarea cu Mio Technology Corp, pe segmnetul de PDA-uri, GPS şi Smartphone-uri, dar şi vânzările de Telefonie Mobilă, Laptopuri şi Componente IT&C. Implementarea unei politici de preturi reduse, potrivite atat cu situatia economica cat si cu ideea de accesibilitate pentru orice buzunar a dus la fidelizarea clientilor si cresterea numarului de comenzi. Am avut si avem in continuare în vedere, atragerea clientilor noştri prin diverse campanii de bonusare, anumite cadouri oferite în funcţie de numărul de comenzi, dar in primul rand oferirea unor servicii de cea mai buna calitate, servicii care au devenit cartea noastra de vizita.

Detalii Contact

Adresa: Str Turturelelor, nr 52, sector 3, Bucuresti
Tel: 021.324.43.44 / 0731.444.999
E-mail: office[@]itgalaxy.ro, vanzari[@]itgalaxy.ro, service[@]itgalaxy.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online itgalaxy.ro

Website: www.itgalaxy.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online itgalaxy.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!