Magazinul Online jevi-shop.ro

de

Descriere

Firma noastra a fost infiintata in urma cu 12 ani, sub denumirea de „JEVI SRL” si are ca obiect principal de activitate importul si distributia echipamentelor de lucru si sistemelor de protectia muncii. In cei 12 ani de la infiintare JEVI a reusit sa castige un segment important de piata din diverse domenii de activitate prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor.

Gama noastra de produse se adreseaza tuturor obiectelor de activitate: industrie alimentara, constructii civile sau industriale, atelierelor, industriei farmaceutice, industriei petroliere si petrochimiei, etc.

Calitatea produselor noastre este atestata de certificatul ISO 9001 si ISO 14001, marca CE, respectiv avizul Ministerului Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei.

Cu un colectiv tanar si dinamic, firma noatra vine in intampinrea clientilor sai cu o oferta competitiva si variata, completata periodic cu produse noi in functie de solicitarile dumnoavoastra.

Veti descoperi in acest site informatii precise, imagini sugestive alaturi de detalii tehnice exacte, ale unor produse uzuale dar si a unora cu utilizari speciale, cu un aspect obisnuit sau chiar de avangarda.

Parcul de masini al societatii asigura livrarea rapida si flexibila a marfurilor catre clientii din aproape toate localitatile tarii.

Detalii Contact

Adresa: Str. Sinaii, Nr 7, Ploiesti, Prahova.
Tel. / Fax: 0040 244 593664
E-mail: office[@]jevi-shop.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online jevi-shop.ro

Website: www.jevi-shop.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online jevi-shop.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!