Magazinul Online mobilena.ro

de

Descriere

MAI IEFTIN CA IN MAGAZINE, la PRET DE PRODUCATOR, este promisiunea Mobilena.

De ce este mai ieftina mobila la noi decat in magazinele clasice?

Pretul final in magazinele clasice inglobeaza costuri de design si productie, import (daca este cazul), adaos importator, costuri pentru depozitare, costuri de expunere a mobilei, adaos comerciant. Toate acestea cresc foarte mult pretul final platit de tine.

Mobilena face lucrurile altfel. Mobilena elimina costurile suplimentare si te pune in legatura directa cu producatorul. Mobila ta fara costuri suplimentare, direct din fabrica.

Mobilena – Nicaieri nu-i ca acasa!

Promisiuna noastra, cumpara orice piesa de mobila si vei plati mai putin dacat in magazinele clasice. Pentru a menține selectia de produse foarte mare, preturile cat mai mici si servicii exceptionale, nu expunem mobila in magazine.

Mobilena.ro este cel mai nou concept in comertul de mobilier. Inca din anul 2008 mai multe mii de clienti au beneficit de avantajele sistemului nostru care le-au permis mobilarea unei incaperi sau a intregii case, sau cumpararea unor piese individuale la cel mai bun pret posibil, si asta in cel mai comod mod cu putinta, fara a se deplasa in tara la magazine si fabricii. Noi alegem doar producatori de mobila cu standarde clare de calitate si certificari la zi.

Aici sunt prezenti doar producatori de mobila din lemn masiv, panouri furniruite cu lemn masiv, de cea mai buna calitate, fiecare dintre acestia oferind o varietate de colectii pentru fiecare tip de camera. Puteti alege din mai mult de 2000 de produse de mobilier, oferite de peste 15 furnizori, de la mobiler clasic sau modern, pana la mobilier exclusivist. Mobilena.ro aduce ultimele tendinte in desingnul de mobilier oferind mobilier clasic, modern, art deco, sau exclusivist, practic intrega gama de mobilier pentru casa, birou sau proiecte speciale cum ar fi:mobilier horeca – mobilier pentru restaurant, hotel, club, cafenea, etc.

Colectiile pe care le-am ales impreuna cu partenerii nostri, reflecta ultimele tendinte in designul international de mobila. Sunt prezente colectii cu un aer cosmopolit, dupa design realizat in Italia, Spania, Franta , Belgia, Germania, precum si Romania.

La Mobilena.ro, chiar daca stii exact ce cauti, si dintr-un click ai ajuns acolo, sau daca vrei pur si simplu sa pierzi vremea, sau sa te pui la curent cu ce mai e nou in materie de mobila, le poti face oricand in cel mai confortabil, usor si placut mod cu putinta:: de acasa, de la birou, din vacanta, oriunde ai o conexiune internet. In cateva zile poti avea mobilierul pe care ti l-ai ales, nefiind conditionat de prezenta fizica intr-un magazin.

Mobilena.ro este modul inteligent de a-ti alege mobila, aducand in procesul de cumparare o multitudine de functionalitati si elemente imposibil de regasit in comertul clasic. Pe Mobilena.ro poti compara oricate colectii de mobilier, poti afla parerile altor cumparatori sau sa iti spui parerea, poti rafina cautarea in functie de mai multe criterii precum pret, functionalitatea camerei, stil si design. Mobilena.ro este o modalitate interactiva de cumparare, in care te poti implica: pui etichete colectiilor si produselor, iti spui parerea despre produse.

Inca de la inceputul protectului, ne-am bazat pe 4 elemente care reprezinta fundamentul demersului nostru: Clientul, Angajatii, Produsul, Prezentarea.

Atenti cu Mediul

In selectia producatorilor cu care colaboram pe langa caliatatea produselor acordam importanta si surselor folosite de lemn folosite pentru fabricarea mobilei precum si satisfactiei anagajatilor in relatia cu fabrica. Incurajam producatorii sa foloseasca lemn cerificat FSC si PEFC , conform normelor UE. Aceste standarde de fond forestier stabilesc ca taierea unui copac se poate face doar prin replantarea altora. Suntem deschisi la orice fel de parteneriate care incurajeaza exploatarea durabila si sutenabila a fondului forestier in Romania. Daca reprezentati o organizatie sau aveti initiative concrete in acest sens va rugam sa ne contactati.

Detalii Contact

Adresa: Str. Aleea Dealului 11A/1, Zalau
Tel: 0735652887, 0748971003
E-mail: suport[@]mobilena.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online mobilena.ro

Website: www.mobilena.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online mobilena.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!