Magazinul Online pendulum.ro

de

Descriere

Pendulum.ro – Art & Deco Online Store iti ofera tot ce-i mai frumos pentru casa si afacerea ta !
Cu un singur click poti intra in lumea noastra unde frumosul si originalul sunt coordonate de baza.

Pendulum.ro – Art & Deco Online Store este mai mult decat un magazin online, este un magazin cochet ce va aduce aminte de vremurile de odinioara in care obiectul decorativ era ridicat la rang de arta, ce va aminteste de parfumul buticurilor frantuzesti ce strang laolalta obiecte utile si decorative lucrate cu finete, create special pentru a va infrumuseta existenta.

Misiunea noastra de baza este sa aducem frumosul in casele dumneavoastra, oferindu-va o selectie de tablouri, ceasuri, decoratiuni si totodata, de a va da idei pentru cadouri cu adevarat speciale pentru cei dragi sau pentru partenerii dumneavoastra de afaceri.

e ce va sfatuim sa alegeti produsele noastre?
Pentru ca intr-o lume de metal si sticla noi va oferim o alternativa naturala plina de caldura pe care doar natura o poate aduce in interiorul dvs.
Obiectele noastre sunt lucrate manual cu cea mai mare atentie si sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, cu finisaje de exceptie, toate la un pret accesibil. Ele imbina armonios placutul cu utilul, fiind protejate cu lacuri ecologice ce fac usoara intretinerea lor doar prin stergerea cu o carpa uscata.
Va oferim o gama larga de tablouri, ceasuri de perete si cutii decorative realizate in tehnica art print aplicat pe lemn, tehnica des intalnita in occident (SUA) si creata special pentru cei ce isi doresc un obiect de arta la un pret accesibil.
Tablourile si ceasurile de perete sunt lucrate pe un lemn stratificat ce nu sufera transformari in timp iar aspectul modern al ramei wenge le face sa fie usor de integrat atat in interioarele moderne carora le aduce un plus de caldura, cat si in cele retro carora le ofera o nota de modernitate.
Va oferim, de asemeni, o gama de produse pictate manual ce pot face obiectul unui cadou cu adevarat special pentru cei dragi, iar prin personalizare, poate deveni un cadou deosebit pentru partenerii dvs de afaceri.

Detalii Contact

Tel: +40-744 196 487
E-mail: contact[@]pendulum.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online pendulum.ro

Website: www.pendulum.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online pendulum.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!