Magazinul Online topceas.ro

de

Descriere

Suntem o echipa profesionista, a carui scop este sa se deosebeasca de ceilalti prin oferta de produse si servicii competitive, ce speram ca ne va ajuta sa construim un parteneriat de afaceri pe termen lung cu dumneavoastra. Satisfactia clientului este unul dintre cele mai inalte idealuri pentru noi si punem acest lucru in TOP, peste toate celelalte.

In ultimii ani am ajuns sa concretizam afaceri cu multe companii cunoscute pe plan mondial, incercand intotdeauna sa ramanem in TOP-ul pietei, evitand astfel sa trecem produsul nostru prin mainile multor comercianti. Multumita strategiei noastre si reputatiei obtinute fata de companiile mentionate mai sus, am reusit sa obtinem reduceri considerabile pentru tranzactiile noastre. Pe de alta parte, noi cercetam permanent piata globala si tendintele actuale, cautam noi oportunitati de afacere si incercam sa gasim cele mai competitive companii/preturi: targuri, licitatii, vanzari en-gros, unde reducem de asemenea costurile de livrare calculate pentru fiecare ceas in parte, prin comanda unor cantitati mai mari.

Dupa cum spune si numele nostru, suntem extrem de exigenti in ceea ce priveste calitatea produselor noastre; colaboram doar cu vanzatori autorizati din Europa (Elvetia, Germania, Anglia) si vindem doar ceasuri originale. Nu numai ca ceasurile noastre sunt 100% autentice, dar de asemenea apartin categoriilor de TOP in materie de lux si calitate. Toate produsele noastre sunt noi, impachetate in ambalajul original si nu au fost purtate niciodata. Pe de alta parte, tindem spre a descrie produsele noastre pe cat de corect si complet posibil pentru a ne asigura ca toti clientii nostri sunt informati in totalitate asupra caracteristicilor fiecarui ceas in parte.

Detalii Contact

Adresa: Cluj-Napoca, Bld. Eroilor, Nr. 10/14
Tel: (+4) 0756-089-894, (+4) 0756-276-161, (+4) 0264-333-254
E-mail: info[@]topceas.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online topceas.ro

Website: www.topceas.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online topceas.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!