Panouri solare ieftine

de

Tot mai multa lume apeleaza la panouri solare ieftine deoarece isi doresc sa devina independenti din punct de vedere energetic si sa scape de preturile tot mai mari pe care le aduce in fiecare iarna incalzirea prin metodele traditionale, neregenerabile. Utilizand aceste panouri solare ieftine, nu doar ca protejati planeta si sunteti mult mai ecologici, dar veti avea si costuri mult mai scazute de intretinere. Cu toate ca initial trebuie sa faceti o investitie, aceasta se va amortiza destul de rapid si va veti bucura de avantajele acestor panouri solare ieftine.

Tipuri de panouri solare ieftine

Siteul www.panourisolare-eco.ro va pune la dispozitie doua tipuri de panouri solare ieftine de cea mai buna calitate. Panourile ECO-INT se pot monta in rama de geamuri termopan si au o transparenta de 10% sau 50%. Aceste panouri solare ieftine sunt realizate in Romania si pot fi fabricate direct la comanda in functie de dimensiunile pe care le doreste clientul si de gradul de transparenta mentionat de acesta. Un alt tip de panouri solare ieftine sunt cele ECO-EXT. Acestea se pot monta fie direct pe acoperis, fie pe un perete vertical.

Montarea de panouri solare ieftine

Varianta de montare ideala a acestor panouri solare ieftine este cu orientare spre sud. Se recomanda montarea la o inclinatie de aproximativ 30-40 de grade. Daca nu aveti cum sa le montati exact in acest mod, trebuie sa stiti ca randamentul este periclitat si poate sa scada cu pana la 40%. In acest caz este bine sa mariti numarul de panouri solare ieftine montate.

Avantajele unor panouri solare ieftine

Avantajele acestor panouri solare ieftine sunt numeroase. In primul rand, va indreptati spre independenta energetica si pe masura ce metodele tranditionale prin care obtinem apa calda si caldura vor deveni tot mai costisitoare, casa dumneavoastra va fi asigurata din acest punct de vedere. Un singur panou solar va poate oferi necesarul zilnic de apa calda pentru o familie de 2-3 persoane.

Doar in cazul incalzirii ar fi bine sa mai aveti o sursa alternativa de energie deoarece in Romania, pe perioada iernii soarele nu este prezent prea mult pe cer si nu se poate genera suficienta caldura. Aceste panouri solare ieftine reprezinta metoda perfecta pentru a proteja mediul inconjurator si pentru a nu-i rapi din resursele neregenerabile. Aceste panouri solare ieftine sunt extrem de eficiente din punct de vedere termic, astfel ca din momentul in care soarele apare pe cer, veti avea la dispozitie apa calda.

Compania Grico-Roserv SRL produce acest tip de panouri solare ieftine chiar in Romania si are la dispozitie o tehnologie foarte performanta. Panourile pot fi realizate la comanda in functie de cerintele si dimensiunile dorite de client. O echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru a va ajuta la alegeti tipul de panouri solare ieftine potrivit pentru gospodaria si nevoile dumneavoastra.

Gasiti pe siteul www.panourisolare-eco.ro si panouri solare pentru incalzit piscine, de cea mai buna calitate. Aceste panouri solare ieftine au o garantie de peste 20 de ani, iar investitia initiala se recupereaza undeva la 1-3 ani de la achizitie.

De unde cumperi panouri solare ieftine online?

Daca ai trecut de bariera increderii cumparaturilor online si dupa si NUMAI dupa o discutie cu un specialist despre ce panouri solare ai nevoie, te poti uita si pe magazinele online pentru a vedea cea mai buna oferta.

Iata si recomandarile noastre:

  • Emag.ro Peste 400 de Sisteme si panouri solare
  • Cel.ro Peste 350 de Sisteme si panouri solare