BeKid.ro, primul magazin online pentru copii care introduce plata prin Bitcoin

de

P─ârin┼úii pot cump─âra juc─ârii cu … Bitcoin

Ceea ce p─ârea acum mul┼úi ani o fantasmagorie, a devenit o realitatea uzual─â ├«n zilele noastre. Bitcoin ÔÇô moneda virtual─â care a cunoscut o ÔÇťexplozieÔÇŁ ├«n ultima perioad─â, poate fi folosit─â ┼či ├«n Rom├ónia pentru a face cump─âr─âturi online.

BeKid.ro este primul magazine online din Rom├ónia dedicat bebelu┼čilor ┼či copiilor care a introdus ca mijloc de plat─â Bitcoin. Astfel, p─ârin┼úii care vor s─â cumpere juc─ârii, c─ârucioare, scutece, biberoane sau alte produse destinate copiilor, vor putea face plata ┼či prin aceast─â criptomoned─â, lucru care este o premier─â ├«n ┼úara noastr─â.

ÔÇťIni┼úial nu am crezut c─â merit─â s─â investesc timp ┼či resurse implement├ónd aceast─â metod─â de plat─â, crez├ónd c─â Bitcoin nu este a┼ča de mult folosit ├«n e-commerce-ul din Rom├ónia. Spre surprinderea mea ├«ns─â, am primit foarte multe cereri de la p─ârin┼úi care doreau s─â fac─â plata prin aceast─â metod─â. Am implementat de o s─âpt─âm├ón─â metoda de plat─â ┼či au ap─ârut deja primele comenzi, lucru ├«mbucur─âtor pentru online-ul din Rom├ónia, deoarece acesta se raliaz─â imediat la trendurile mondiale. ├Än viitor preconiz─âm c─â tot mai mul┼úi oameni vor folosi Bitcoin la fel de mult ca dolarii, euro sau moneda noastr─â na┼úional─âÔÇŁ, declar─â Iulian Ghi┼čoiu, General Manager al companiei care detine site-ul www.bekid.ro

Ce este Bitcoin ┼či cum a ÔÇťexplodatÔÇŁ ├«n ultimele 6 luni?

Bitcoin este un sistem de plat─â electronic─â descentralizat, independent de orice sistem bancar ┼či, totodat─â, o moned─â digital─â (criptomoned─â), creat─â ├«n 2009 de o persoan─â sau un grup de persoane care au r─âmas ├«n anonimat p├ón─â la ora actual─â.

Timp de aproape 4 ani, Bitcoin a p─âstrat o valoare constant─â, cuprins─â ├«ntre 0 ┼či 173 de dolari per unitate, ├«ns─â la sf├ór┼čitul lunii noiembrie 2013, valoarea sa a s─ârit, peste noapte, la peste 1000 de dolari per unitate. De atunci ├«ncolo, valoare sa a continuat trendul ascendent, iar ├«n data de 16 decembrie 2017, a cunoscut apogeul s─âu de 19.221,14 dolari per unitate. La ora actual─â, pre┼úul unui Bitcoin este de aproximativ 11.000 de dolari.