De ce este buna mancarea uscata pentru pisici?

de

Multe persoane sunt usor zapacite atunci cand vor sa cumpere mancare pentru pisicile lor. Ofertele sunt atat de multe, incat nu stiu ce sa aleaga. Pentru ca pisica ta sa creasca sanatoasa trebuie sa alegi mancarea in functie de rasa, varsta, nivelul de activitate, mediul in care isi petrece timpul (interior sau afara) si anumite predispozitii pentru diverse afectiuni. PetMart recomanda mancare uscata pentru pisici, deoarece diversificarea acestui tip de mancare permite o hranire completa, usoara si foarte specifica in tratamentele anumitor conditii.

Mituri despre hrana uscata pisici

Cand a fost lansata mancarea uscata pentru pisici acum multi ani, multi considerau ca aceasta cauzeaza in mod direct problemele urinare la pisici si, in special, aparitia unor cristale in caile urinare ale pisoilor nesterilizati. De asemenea, se credea ca hrana uscata pisici este legata direct de boli cronice renale, inflamatii intestinale si diabet din cauza continutului mai scazut de apa. Cercetarile arata insa ca problemele urinare sunt cauzate de continutul prea mare de magneziu. Formulele de astazi din mancarea uscata pentru pisici au un continut optim de magneziu, mai mic de 230mg pentru o portie. Diabetul apare in cazul pisicilor care sufera de obezitate din cauza consumului prea mare.

Avantajele de care beneficiezi cu hrana uscata pisici

Hrana uscata pisici are numeroase avantaje atat pentru pisici, cat si pentru stapanii acestora. In mod natural, pisicile sunt animale carnivore care se hranesc cu carne proaspata ce contine oase, astfel incat isi dezvolta dinti puternici si previn depunerea placii dentare. Mancarea uscata pentru pisici actioneaza in mod asemanator, bucatelele uscate si crocante ajuta in prevenirea unor probleme ale dentitiei. Hrana uscata pisici isi mentine prospetimea mult timp. Poti sa-i lasi mancare pisicii tale pana te intorci acasa fara sa-ti faci griji ca va prinde un miros urat sau ca va atrage insecte. Existenta unei oferte largi de hrana uscata pisici pe piata iti ofera sansa sa-i asiguri pisicii tale o alimentatie variata. In magazinul online pentru pisici PetMart veti gasi hrana uscata pisici ideala pentru pisica ta. Am pregatit o oferta generoasa si diversificata de mancare uscata pentru pisici pentru toate varstele, rasele si pentru orice afectiune cu care se pot confrunta, toate disponibile in zeci de arome delicioase.