Importanta unui website

de

Voi începe prin a-ti povesti ceva ce mi-a influențat gândirea in ceea ce privește crearea unui website si mentalitatea lui Steve Jobs.

Steve Jobs a întrebat, de asemenea, „de ce”. In aceasta maniera, provocat fiecare operațiune din cadrul companiei sale. Toți, de la ingineri la personalul contabil, au făcut lucrurile în mod diferit, pentru că Steve Jobs i-a întrebat de ce au făcut lucrurile într-un anumit fel. Și răspunzând, „Ei bine, asta fac toți ceilalți” pur și simplu nu era suficient de bun.

Când am început prima mea afacere acum câțiva ani, primul lucru pe care l-am gândit a fost „trebuie să creez un website”. De ce m-am gândit asta? De ce am nevoie de un website?

Am decis să-l copiez pe Steve Jobs pentru a răspunde la întrebările fundamentale despre motivul pentru care eu, un mic proprietar de afaceri, am nevoie de un website.

De ce am nevoie de un website?

Motivul # 1 – Un website este o broșura online, un mod de prezentare

Companiile mari cheltuiesc milioane de lei pentru a crea broșuri și a le distribui. Prin a avea un website poți sări peste tot. Clienții tai potențiali pot afla despre tine și despre oricare dintre produsele tale online. Dacă obții cea mai mare parte a afacerii tale prin rețele și conexiuni personale, atunci ei vor dori să verifice site-ul tău web.

Motivul # 2 – Vei câștiga mai mulți clienți

Mai mult de 2,4 miliarde de persoane utilizează internetul în fiecare zi, iar aproximativ 90% dintre aceștia au cumpărat ceva sau au contactat o companie online în ultimele 12 luni. Prin urmare, dacă nu ai un website, exista șansa sa pierzi un număr considerabil de clienți.

Motivul # 3 – Un website oferă valoare afacerii

Ai încercat să obții recent un împrumut de afaceri? Nu este ușor, dar dacă încerci și managerul băncii cere să vadă site-ul tău, ar fi mai bine să ai unul bun. Si aici nu mă refer neapărat numai la banca ca si entitate ci si la clienții tai si profesionalismul de care dai dovada in fata lor.

Motivul # 4 – Un website este o metoda de a influenta deciziile

Prin faptul că ai un site potențial, mii de oameni o vor vedea. Poți influența deciziile oamenilor și le poți educa.

Motivul # 5 – Website-ul este cartea ta de vizita

Știi acel minunat sentiment pe care îl ai când oamenii îți recunosc munca? Ei bine, prin a avea un website, poți să arăți ceea ce faci și să te mândrești cu munca ta.

Motivul # 6 – Un website te ajuta la îndeplinirea obiectivelor afacerii

Într-adevăr! Când vine vorba de scrierea conținutului pentru site-ul tău, vei reveni la lucrurile despre afacerea ta la care nu te-ai gândit poate de mult. Vei reevalua, cel mai probabil, obiectivele tale de afaceri.

Motivul # 7 – Un website te ajuta sa distrugi barierele de început de drum

Ai vrut vreodată să începi o afacere? Acum poți să o faci si cu ajutorul spațiului virtual si sa te promovezi la costuri reduse sau chiar de loc.

Motivul # 8 – Prezenta 24 de ore pe zi

Site-ul tau rulează 24 de ore din 24 fără nici o supraveghere si fără costuri imense. Imaginează-ti sa ai un birou sau orice alt spațiu deschis non-stop si ce costuri ar implica. Cu ajutorul unui website poți fi mereu acolo pentru clienții tai.

Motivul # 9 – Comunicarea cu clienții este mai ușoara

Prin a avea un blog sau un website de prezentare, poți informa clienții cu privire la cele mai noi oferte, produse, promoții, evenimente, fotografii sau orice alt conținut.

Motivul # 10 – Marketing mai ușor de realizat

Internetul a deschis o lume cu totul nouă de marketing, care nu a existat până acum. Site-ul tău poate atrage noi afaceri folosind o întreagă serie de tehnici de marketing cu costuri reduse.

Motivul # 11 – Facilitarea suportului pentru clienți

Poți reduce foarte mult costul de asistență pentru clienți prin intermediul unui sistem de ticketing, astfel poți oferi ajutor si servicii/produse Premium la clicul unui mouse, oricând si la orice ora.

Motivul # 12 – Crearea de email personalizat gen: [email protected]

Știu că există și alte modalități de a face acest lucru, dar dacă ai un website, poți avea adresa ta de e-mail [email protected]. Este mai profesionist și mai ușor de reținut.

Motivul # 13 – Realizarea de comunicate de presă

Știu că sună cam ciudat, dar este adevărat. Ai posibilitatea de a rula comunicate de presa on-line ieftine despre afacerea ta, dar pentru a face acest lucru vei avea nevoie de un website.

Motivul # 14 – Website-ul este o metoda de atragere

Cel mai bun răspuns la întrebarea „De ce am nevoie de un website?” Ar fi că poți sa atragi clienți/vizitatori.

Motivul # 15 – Website-ul merge pentru orice domeniu de activitate

Îți place sportul? Ce zici despre balet, dans alternativ, fotografie, vacanțe, Kit-Kats, mașini, skateboarduri, știință sau animale? Ei bine, ai o idee de afaceri care doar așteaptă să se întâmple, atunci ce este de așteptat? Internetul are loc pentru un număr nelimitat de bloguri de nișă care pot atrage trafic și venituri. Doar alege ceva ce iți place și începe să scrii despre el.

Motivul # 16 – Website-ul facilitatea za conexiune cu alții ca si tine

Daca deții un website, te poți numi un „web master”. Destul de la moda! Dar motivul # 16 pentru „de ce am nevoie de un website” este că poți face cu ușurință noi afaceri și conexiuni personale cu alți proprietari de site-uri web. Acest lucru poate duce la fluxuri suplimentare de venituri pentru tine!

Motivul # 17 – Un website te ajuta sa te argumentezi si sa vociferezi

Ai fost vreodată într-un argument cu cineva și ai spus: „Ei bine, am scris un articol despre asta pe site-ul meu și, de fapt, nu este cazul.” Chiar te ajuta sa te simți bine! Din anumite motive, oamenii nu vor să se certe cu tine dacă ai scris despre un subiect anume pe site-ul tău. De asemenea, iți oferă un loc în care te poți exprima liber , fără a fi judecat.

Motivul # 18 – Un website te ajuta in conducerea afacerii tale

Nu ai nevoie de permisiunea șefului sau a avocatului companiei tale. Având un website, iți poți conduce afacerea in ce direcție dorești.

Motivul # 19 – Cu ajutorul unui website iți va fi mai ușor sa iți depășești concurenta

Ai vrut vreodată să intri în afaceri, dar nu știi cum să concurezi cu toate numele mari de pe piața? Prin crearea unui site incredibil de frumos, cu o strategie solidă în spatele acestuia, poți distruge chiar si companiile de top. Poate ca ești limitat in a construi zgârie-nori mai mari, dar site-ul tău poate descompune zidul perceput între tine și ei.

Motivul # 20 – Un website iți conferă credibilitatea instantanee

Ai avut vreodată dificultăți să faci acea vânzare? Sau sa convingi pe cineva că ai o afacere reala si serioasă? Având un website bine structurat, poți încuraja credibilitatea instantanee.

Motivul # 21 –  Un website reprezintă un avantaj la CV-ul personal

Am discutat despre modul în care un website iți poate ajuta afacerea, dar te poate ajuta și personal. Nu numai că un website iți găzduiește CV-ul , dar deținând și gestionând site-ul x, demonstrezi o mulțime de abilități care le deții.

Deci … de ce am nevoie sa creez un website?

Te poți gândi la câteva motive pentru care nu ar trebui să creezi in prima faza un website si apoi sa deții unul? Aștept argumentele tale .