Elemente ale unui plan de mentenanta a site-ului web

de

Dupa ce esti gata sa investiti intr-un plan de mentenata a site-ului tau, este important sa acorzi o atentie deosebita ceea ce este inclus si sa negociezi dupa cum este necesar.

Un plan de mentenata poate fi de obicei adaptat nevoilor tale cele mai inalte, ceea ce inseamna ca poate include cat mai multe sau cat de putine servicii doriti. Unele dintre cele mai comune elemente ale unui plan de intretinere a site-ului web includ:

Intretinerea de rutina a site-urilor web si a serverului

Aceasta include de obicei actualizari de securitate in curs sau lunare, instalarea celui mai actualizat software si optimizari pentru a spori performanta si viteza webului.

Imbunatatiri continue

Un site web ar trebui considerat un document viu care nu este niciodata complet complet. Acest lucru se aplica mai mult decat doar imbunatatiri tehnice si poate include actualizari si optimizari ale continutului, datelor SEO, indemnurilor si accesibilitatii site-ului web.

Urgente

Daca ceva nu merge bine, cum ar fi un hack sau un server doborat, ai nevoie de un raspuns rapid. Membrii echipei cu context si familiaritate cu site-ul tau web si functionalitatea acestuia vor putea rezolva preocuparile mai rapid. Un plan de intretinere web poate asigura, de asemenea, ca site-ul tau are prioritate in caz de urgenta.

Codificarea site-ului web

Codificarea este complexa, iar o paranteza ratata sau un spatiu accidental va poate rupe in intregime site-ul. Planul tau de intretinere a site-ului web poate include codificarea site-ului web pentru a remedia erorile sau pentru a aduce imbunatatiri care ajuta la reactie.

Monitorizarea si raportarea performantei

Daca investesti timp si bani in site-ul tau web, doresti sa stii cat de bine merge. Insa colectarea datelor necesita timp, sa nu mai vorbim de decodare. Daca cineva sa furnizeze datele, sa le interpreteze si sa ajute la modificarile si optimizarile viitoare ale site-ului tau web, poti imbunatati performanta site-ului tau.

Ce trebuie sa cauti intr-un partener de mentenanta a site-ului web

Partenerul tau de menetenanata web ar trebui sa fie mai mult decat un simplu furnizor; acestea ar trebui sa actioneze ca o extensie a echipei tale. De asemenea, acestia ar trebui sa-si ia timp pentru a iti intelege pe deplin afacerea si obiectivele, astfel incat sa poata face actualizari si recomandari pentru a iti imbunatati site-ul si, in cele din urma, afacerea. La sfarsitul zilei, insa, sa gasesti un partener cu care poti stabili incredere si o comunicare puternica.

Cu un adevarat partener de intretinere a site-ului tau web, vei fi de acord asupra unui anumit numar de ore, de obicei lunar. Angajarea la un acord de mentenanta iti va reduce tariful orar si te poate ajuta sa obtii asistenta mai rapid. Asigura-te doar daca orele neutilizate sunt reportate in luna urmatoare sau daca pur si simplu raman neutilizate.

Cum ati putea beneficia de un plan de mentenanta a site-urilor web de calitate

Un plan de menteneata a site-ului web nu inseamna doar imbunatatirea prezentei tale. online; este vorba de a-ti ajuta scheletul afacerii tale. Cu partenerul potrivit si planul potrivit, te poti concentra asupra a ceea ce faci cel mai bine: construirea afacerii tale.