Invata sa gatesti ca un bucatar chef in doar 3 luni

de

A fi bucatar nu inseamna doar a avea o meserie, ci a avea talent, intrucat a gati reprezinta o arta. Cu toate ca este nevoie de mult talent, implicarea si perseverenta prin munca aduce aceleasi rezultate glorioase.  Pentru acest lucru, DallesGO va pune la dispozitie o serie de cursuri interactive de cooking cu o durata de 3 luni prin intermmediul carora poti acumula rapid informatii despre arta gatitului.

Pe parcursul trainingului vei avea ocazia sa-ti dezvolti atat simturile olfactive, cat mai ales pe cele gustative datorita nenumaratelor experimente care te vor pregati pentru combinarea celor mai traznite ingrediente si pentru realizarea celor mai impresionante arome sau texturi pe care nu ti le-ai fi putut imagina vreodata in propria ta farfurie.

Pentru acest lucru, profesorul Marius Tudosiei va va ajuta sa atingeti cu usurinta maiestria gatitului prin oferirea celor mai sanatoase si mai utile sfaturi cu putinta, indiferent de nivelul la care va aflati, intrucat acesta preda cursuri atat pentru persoanele amatoare, cat si pentru gurmanzii ce detin deja un pachet de cunostinte considerabile in domeniul cooking-ului.

Cursuri de gatit pentru incepatori si avansati :

Pentru inceput, este important sa stiti ca pentru fiecare etapa cronologica veti beneficia atat de meniu, cat si de tematica diferita, bazate pe un concept special, cu scopul de a va bucura de cele mai bune experiente culinare indiferent de nivelul de cunostinte acumulat pana la momentul inscrierii.

Pasionatii amatori care-si doresc un plus de calitate si de savoare in stitul lor de viata alimentar pot opta pentru cursurile de cooking pentru incepatori, prin intermediul carora cursantii vor beneficia de un training special in cadrul caruia vor dobandi o serie de abilitati si de tehnici atat clasice, cat si moderne esentiale in transcendenta catre dezvoltare a cunostintelor culinare. De altfel, incepatorii vor dobandi cunostinte despre particularitatile culinare ale fiecarei bucatarii din diverse saptii culturale diferite in parte.

Pe de alta parte, cursantii avansati vor aprofunda tehnicile deja debandite pentru a putea combina si realiza preparate sofisticate din cele mai pretentioase tari ale lumii printre care amintim de Franta, China, Statele Unite ale Americii, Japonia sau multe altele.

Daca iti surade ideea, inscrie-te cat mai curand pentru a beneficia de ofertele de participare la cursurile de cooking oferite de DallesGO pe site-ul www.dallesgo.ro sau la numarul de telefon 0769 041 711, ori la adresa de email [email protected].