Masini epoca nunta

de

Eleganta si bunul gust nu incep si nu se termina doar in locatia unde are loc nunta, ci si pe drumul spre ceremonia de cununie, ori spre restaurant. Casa Anke a legat mai multe colaborari fructuoase in baza carora va putem asigura la cerere masini de epoca, limuzine, masini de lux, masini pentru transport invitati si chiar caleasca ori trasura pentru miri. Pentru toate vehiculele asiguram decoratiuni de bun gust si management complet pe toata durata inchirierii pentru eveniment.

O masina de epoca aduce eleganta si bon tonul vremurilor apuse, asigurand o nota cu adevarat memorabila nuntii voastre. De vreme ce eticheta unui eveniment precum nunta pune pe primul loc eleganta vestimentara a mirilor si invitatilor, reclama stil si o prezenta placuta din partea tuturor, cu ce ar fi mai jos mijloacele de transport?

Avem pentru voi o selectie de optiuni, fie ca va doriti o masina cu adevarat de epoca, o caleasca trasa de cai cu vizitiu in livrea, o masina sport de lux sau o limuzina care atrage toate privirile.

In plus, Casa Anke va poate asigura o masina de epoca si pentru sedinta foto a mirilor, astfel incat sa puteti imortaliza momentul inclusiv din acest punct de vedere. Noi colaboram cu mai multi parteneri detinatori de masini de epoca sau autovehicule de lux pentru evenimente, de aceea primim si oferim cele mai atractive preturi pentru inchirierea acestora. De asemenea, avem posibilitatea sa inchiriem pentru voi microbuze si autobuze pentru transportul grupurilor de invitati dintr-o locatie in alta.

O masina de epoca sau un autoturism de lux care sa va transporte in ziua nuntii nu reprezinta doar un cost in plus la buget sau o ifosa. Este un element de rafinament si bun gust la care aveti dreptul sa nu renuntati, este inca un motiv pentru a va transforma nunta intr-una dintre cele mai frumoase amintiri din viata.

https://www.casaanke.ro