Ochelari de protectie pentru calculator de la Gunnar Optiks

de

Gunnar este un brand fondat in 2007 in SUA, care are ca principal obiect de activitate producerea de ochelari de protectie pentru calculator capabili sa blocheze lumina albastra emisa de orice tip de ecran.

Blocarea luminii albastre nu este singurul atu al acestor pereche de ochelari pentru calculator, ei iti ofera un contrast mult mai sport si te scapa de oboseala oculara cauzata de timpul indelungat petrecut in fata unui monitor.

Gunnars Optiks in Romania

Acest brand originar din SUA este prezent si in Romania prin intermediul unui partener oficial, care isi desfasoara activitatea online prin magazinul www.gunnars.ro. Acesta este locul din care orice doritor isi poate achizitiona o pereche de ochelari de protectie pentru calculator 100% originala, care beneficiaza de garantia internationala Gunnar.

Gama de ochelari Gunnars

In Romania pe website-ul oficial Gunnars, gasim aproximativ 90% din modelele de ochelari produse de brandul mama. In general, noile modele lansate apar in Romania dupa aproximativ 6 luni de la lansarea oficiala din SUA.

Ochelari de protectie de calculator sunt realizati in functie de tipul de activitate desfasurata. In acest sens, putem indentifica ochelarii de protectie pentru calculator clasici, care se adreseaza oricarui utilizator al calculatorului, ochelarii de gaming, care se adreseaza persoanelor pasionate de gaming, ce petrec in medie peste 5-6 ore pe zi in fata monitorului. Pe langa aceste doua categorii, exista inca una dedicata persoanelor care desfasoara activitati in aer liber, acolo unde lumina naturala este foarte puternica si sunt asemanatori ochelarilor de soare.

Cea mai cautata categorie de ochelari este cea in care gasim ochelari de gaming. Acestia au o rama super subtire, realizata din otel inoxidabil, foarte usor, care le ofera purtatorilor un plus de confort atunci cand utilizeaza ochelarii de protectie impreuna cu o pereche de casti pe urechi.

Lentilele ochelarilor de protectie Gunnar

In prezent exista patru tipuri de lentile, care au diferite specificati in functie de tipul de activitate. In acest sens identificam:

  • Lentila Ambra – cea care respinge cea mai mare cantitate de lumina albastra (pana in 65%), iar lentila are un ton foarte pronuntat de galben;
  • Lentila Cristalin este cea care respinge cea mai mica cantitate de lumina albastra (aproximativ 10%) si este dedicata persoanelor care lucreaza in domeniul grafic, acolo unde tonurile de culoare conteaza. Acesta lentila nu are acel ton pronuntat de galben.
  • Lentila Outdoor – au un filtru UV400 care iti permite sa vizualizezi ecranele digitatele in lumina naturala puternica
  • Lentila Liquet – este nou tip de lentila, cu un ton foarte slab de galben, care blocheaza aproximativ 45% din lumina albastra. Acest tip de lentila este o combinatie intre lentila Ambra si Cristalin.