Poate fi “pacalit” altgoritmul Google pentru a-ti promova mai bine site-ul cu ajutorul Black SEO?

de

Google este folosit de aproape toti utilizatorii de internet ca motor de cautare. Drept urmare, atunci cand vrei sa faci promovare SEO trebuie sa te indrepti catre facilitatile oferite de catre acesta. Google Adwords si Google + sunt printre intrumentele care te ajuta sa-ti croiesti o cale sigura catre clienti. Poate fi “pacalit” cumva Google pentru a te plasa printre primele cautari?

Cat de sigura si eficienta mai este tehnica Black SEO?

Google se transforma in fiecare zi, daca ar fi sa dam crezare celor care au probleme in optimizarea site-urilor. De fapt, Google se adapteaza in fiecare zi pentru a elimina din cautari acele categorii de site-uri care nu se conformeaza cerintelor de optimizare. Black Seo este o tehnica care “forteaza” motorul de cautare Google sa indexeze anumite informatii. Cel putin, pe termen scurt, rezultatele sunt uimitoare, dar pe termen mediu si lung, Google intotdeauna reuseste sa se debaraseze de astfel de “artificii”.

Cum “pacaleste” Black Seo sistemul de indexare Google?

  • Plasarea de linkuri care sunt ascunse si de redirectionari de linkuri;
  • Crearea unor pagini false, cu unicul scop de a ajunge mai rapid in partea superioara a rezultatelor de cautare Google;
  • Plasarea un cadrul site-ului numai de cuvinte-cheie in mod masiv;
  • Postarea de text invizibil, care se confunda cu backgroundul siteului si care pacaleste Google.

De ce se apeleaza la tehnicile “intunecate” Black SEO?

Atunci cand doresti sa construiesti o reputatie pe modul “rapid inainte”, Black SEO este solutia cea mai facila. Chiar daca este o solutie legala (din punct de vedere al Google, site-urile nu sunt considerate de tip spam decat atunci cand se identifica prezenta acestor elemente), Black SEO ii va aduce penalizari uriase site-ului tau. Unele persoane utilizeaza Black SEO pentru:

  1. A ajunge cat mai repede in topul cautarilor online;
  2. Pentru a vinde un produs cat mai rapid;

Care este pedeapsa pentru utilizarea tehnicilor Black SEO?

Cea mai simpla pedeapsa este excluderea pentru o anumita perioada din cautarile Google. Cea mai grava este excluderea totala (pe termen nedeterminat). De aceea, cu toate ca reputatia se construieste foarte rapid, folosirea tehnicilor Black SEO nu iti va fi de folos.

Pentru ca acestea te ridica rapid si la fel de repede te si coboara din top. Utilizeaza optimizarea site-ului cu ajutorul tehnicilor normale de SEO, ajuta-te de Google + si Google Adwords, dar si de paginile de social media si linkuri. Joaca corect si o sa ai parte de succesul pe care ti-l doresti in promovarea site-ului tau!