Magazinul Online deepinvogue.ro

de

Descriere

SC Star Line Gold SRL a fost infiintata in anul 2008, o data cu deschiderea magazinului Vogue – mereu la moda.
Dupa doi ani am ales sa ne extindem si on-line, astfel a aparut www.deepinvogue.ro

Suntem preocupati tot timpul sa imbunatatim imaginea site-ului si serviciile oferite prin intermediul acestuia. Faptul ca am ajuns atat de repede un magazin preferat de mii de cliente din tara este dovada seriozitatii, iar eforturile noastre de a satisface si cele mai pretentioase cliente au avut succes.

Ne implicam atent in alegerea modeleleor, urmand tendintele vestimentare. Putem spune ca diferenta o face stilul nostru, prin faptul ca nu facem aceasta afacere doar de dragul profitului, asa cum se intampla de cele mai multe ori, ci punem pasiune si daruire in tot ceea ce facem. Pentru a fi intotdeauna cu un pas in fata concurentei, facem toate eforturile ca sa oferim servicii de calitate, modele in acord cu tendintele dictate pe marile catwalk-uri ale lumii si nu in ultimul rand, respect pentru gusturile clientilor.
Ne place ceea ce facem si vrem ca totul sa iasa foarte bine.

Inca de la infiintare, avem o colaborare foarte buna cu Mexton, un brand simbol pentru lumea modei din Romania, fie ca e vorba de colectii pret-a-porter sau de cele tip „specials”. Prin deepinvogue.ro te poti lasa pusa in evidenta de Mexton si iti poti pune in relief stilul personal. De asemenea, colaboram cu cativa producatori de traditie in lumea modei din Romania precum si cu firme care importa modele din capitalele modei din Italia, Germania, etc

Magazinul on-line deepinvogue este, asa cum numele o sugereaza, foarte in voga, indragostit de moda si ne dorim ca el sa va cucereasca cel putin la fel de bine ca magazinul de la care a pornit totul : Vogue – mereu la moda.
Credem ca hainele vorbesc despre tine!

Ele poarta mesajul tau catre oamenii din jur. Un mesaj pe care il inteleg toti ,fie ca te cunosc sau nu. Hainele nu vorbesc raspicat,nici macar soptit! Ele vorbesc in culori, texturi, linii si forme. Si nu tac niciodata…Pe strada, la serviciu, la cumparaturi, la cinematograf, in club…Vorbesc intr-una despre tine. Nici nu iti dai seama cate au de spus. Asculta-le, ceilalti o fac deja…

Detalii Contact

Adresa: Deva, str. 1 Decembrie , bloc A
Tel: 0722 637 745
E-mail: deepinvogue.romania[@]yahoo.com

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online deepinvogue.ro

Website: www.deepinvogue.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online deepinvogue.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!